آموزش بیمار هنگام ترخیص در ۸۹۰ بیمارستان کشور
![آموزش بیمار هنگام ترخیص در ۸۹۰ بیمارستان کشور](/wp-content/uploads/2025/02/آموزش-بیمار-هنگام-ترخیص-در-۸۹۰-بیمارستان-کشور-780x470.jpg)
Cyrus etemad با اشاره به اجرای برنامه پیگیری مزمن بیماران مزمن ، گفت: “این برنامه برای ارتقاء سلامت ، جلوگیری از سطوح مختلف و تقویت استقلال بیماران در مراقبت از خود طراحی شده است ، یک سال پس از ترخیص. ” آنها می گیرند
بررسی برنامه بیمارستان برنامه ریزی شده بیمار
وی گفت: در این پروژه ، پیگیری بیماران مبتلا به بیماری های مزمن که از بستری در بیمارستان مرخص شده اند یا به کلینیک های بهداشتی ، پیری ، دیابت ، فشار خون بالا ، بیماری های غیر واگیر ، سرطان و سایر بیماریهای نیازمند مراجعه می کنند.
Etemad افزود: این روند با مشارکت یک تیم مراقبت تخصصی ، از زمان مراجعه به واحد یا ترخیص بیمارستان آغاز می شود و تا یک سال پس از ترخیص ادامه خواهد یافت. “
وی خاطرنشان کرد: این خدمات در کلیه مراکز پزشکی تحت پوشش دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی ، از جمله دولت ، غیر دولتی و خصوصی (از جمله بیمارستان های تأمین اجتماعی ، نفت ، نیروهای مسلح ، بانک ملی و عدالت) ارائه شده است.
اهداف برنامه و گروه های هدف
به گفته رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ، هدف از این پروژه بهبود سطح سلامت ، جلوگیری از در سطوح مختلف ، بهبود رفتارهای مرتبط با سلامتی و تقویت استقلال بیماران و خانواده های آنها در مراقبت است.
گروه هدف این برنامه شامل بیماران مبتلا به 4 بیماری مزمن ، از جمله نارسایی قلبی (COF) ، بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) ، سکته مغزی (CVA) ، حمله قلبی (MI) ، فشار خون ، دیابت ، سوختگی سرطان ، اختلالات روانپزشکی ، نارسایی کلیه ، قطع عضو ، سرطان کودکان ، کودکان مبتلا به دیابت نوع 1 ، صرع و نوزادان به مراقبت های ویژه نیاز دارند.
طبق گفته Etemad ، در این طرح ، بیمار ابتدا خلاصه ای از پرونده و تاریخ خود را در بخش آموزش و پیگیری دریافت می کند و اطلاعات وی به مراکز جامع خدمات درمانی ارسال می شود. سپس بیمار برای سوابق پذیرش ، ارزیابی و سلامت الکترونیکی در این مراکز تشکیل می شود.
وی افزود: در حال حاضر ، بیش از 5 بیمارستان دارای یک واحد آموزش بیمار در هنگام ترخیص هستند و این برنامه 4 نوع بیماری را پوشش می دهد.