آمار جدید وزارت بهداشت از تعداد بیماران تالاسمی در کشور ؛ اغلب موارد جدید در این استان

براساس روز بین المللی تالاسمی ، ناصر ملکپور اظهار داشت که 1800 بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد: 9 مه به عنوان روز جهانی تالاسمی در نظر گرفته می شود و امیدوارم همه تالاسمی سالم باشد.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: “بیماران تالاسمی فقط یک نوع خاص از بیماری نیستند ؛ نظرسنجی ها نشان می دهد که حدود 1600 نفر” مجله تالاسمی “دارند و حدود 6000 نفر دارای” intermodia “و 4 نفر با چرخه هستند.
شروع غربالگری تالاسمی در کشور از سال 2
وی گفت: “تالاسمی یکی از اولین بیماری هایی است که در لیست بیماریهای خاص توسط هیئت مدیره قرار می گیرد.” مجمع مشاوره اسلامی همچنین غربالگری قبل از تولد را برای شناسایی تالاسمی جدید در سال 6 برای جلوگیری از تالاسمی جدید از بدو تولد تصویب کرد. تخمین زده می شود که ما هر سال از تولد حداقل 3 مورد جدید جلوگیری کرده ایم. به طور کلی ، با غربالگری قبل از ازدواج ، از تولد 3،800 مورد جدید در طی سالهای 1 تا 2 جلوگیری شده است. قبل از ازدواج ، غربالگری زوجین انجام می شود و اگر این زوج حک شده باشند و تمایل به ازدواج داشته باشند ، آزمایش ژنتیکی والدین و جنین ها در مراکز دولتی با پوشش کامل بیمه انجام می شود.
موارد جدید تالاسمی
رئیس مرکز پیوند و مدیریت درمان وزارت بهداشت توضیح داد که تعداد زایمان های جدید این بیماری نشان می دهد که تعداد زایمان های جدید این بیماری در سالهای اخیر حدود 5 تا 5 نفر است. بیشتر بیماری های جدید در استان سیستان -کالوچستان ریشه در موضوعاتی مانند “ازدواج غیررسمی” و “غربالگری قبل از ازدواج” دارد.
پراکندگی جغرافیایی تالاسمی در ایران
ناسری در مورد پراکندگی جغرافیایی تالاسمی در کشور گفت: پنج استان سیستان -تابلوستان ، هورموزگان ، خوزستان ، گیلان و مازندران بیشتر از سایر استان ها تالاسمی دارند.
فعالیت ؛ مرکز تزریق خون برای تالاسمی
رئیس مرکز پیوند و مدیریت درمان وزارت بهداشت برای خدمات تخصصی انتقال خون در این کشور برای بیماران تالاسمی همچنین گفت: “مراکز خدمات تخصصی انتقال خون در دانشگاه های پزشکی خدمات لازم را در اختیار بیماران قرار می دهند.” خدمات مراکز تخصصی انتقال خون شامل انتقال خون ، تزریق داروهای خاص آهن و سایر خدمات روتین است. همچنین آزمایشات تخصصی مانند فریتین ، MRI.T2 ، توانبخشی و دندانپزشکی در 4 قطب دانشگاهی وجود دارد.
اقدامات درمانی برای تالاسمی
رئیس مرکز پیوند و مدیریت درمان وزارت بهداشت برای معالجه بیماران تالاسمی توضیح داد: درمان بیماران تالاسمی شامل انتقال خون ، اتو برای جلوگیری از رسوب آهن در اندام های حیاتی ، به ویژه قلب و کبد. روش درمان مغناطیس با توجه به وضعیت بیماران ، نتایج آزمایشات و نظر پزشک به عنوان خوراکی ، تزریقی یا ترکیبی از درمان خوراکی و تزریقی انجام می شود.
نحوه ارائه خدمات بیمه به تالاسمی در مراکز درمانی خصوصی
وی همچنین در مورد ارائه خدمات به بیماران در بخش خصوصی گفت: طبق هماهنگی با آژانس بیمه درمانی ، اگر بیماران مبتلا به تالاسمی به قراردادهای بیمه درمانی خصوصی بروند ، 5 ٪ برای خدمات عمومی و خصوصی پرداخت می شود و این موضوع امسال اجرا می شود. پیش از این ، ما 5 ٪ از حق رای دادن بیمه بخش دولتی را به بیماران پرداخت کردیم و علاوه بر پرداخت 5 ٪ حق رای دادن در بخش دولتی ، 2 ٪ از خدمات بخش خصوصی را با بخش دولتی پرداخت کردیم. این احتمال وجود دارد که یک بیمار مبتلا به تالاسمی احتمالاً در محل زندگی خود به یک مرکز خصوصی برود و سپس 5 ٪ از خدمات بخش خصوصی و دولتی را دریافت کند.
تلاش برای راه اندازی مراکز جامع تالاسمی
ملکپور گفت: “وزارت بهداشت قول داده است مراکز جامع تالاسمی را راه اندازی کند و قصد دارد این مراکز را اداره کند.” مراکز جامع خدماتی مانند مراجعه به پزشک ، انتقال خون ، تأمین دارو و آزمایش و تخیل را ارائه می دهند. مرکز پیوند و مدیریت درمان وزارت بهداشت در تلاش است تا در چهار مرکز دانشگاهی مراکز جامع ایجاد کند.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین