آماده باش ۱۰۷۲ بیمارستان در ایام نوروز در سراسر کشور

به گفته معاون وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، دستورالعمل های جامع برنامه بهداشت نوروز به دانشگاه های پزشکی این کشور ارسال شده و بر لزوم پاسخ سریع به فوریت های پزشکی ، به ویژه در چهارشنبه ، شب های غدر ، نماز عید آلفیتر و روز طبیعت تأکید کرده است.
همچنین ، بیمارستان ها کاملاً آماده هستند تا بیماران را در شرایط بحرانی و بیش از حد قرار دهند.
براساس این گزارش ، به منظور کاهش بار مراجعه به بیمارستان ها ، هماهنگی لازم با سیستم پزشکی به گونه ای انجام شده است که مطب و مطب پزشکان در نوروز فعال باشند. علاوه بر این ، تیم های ارزیابی به مراکز پزشکی اعزام شده اند و نظارت بر بیمارستان و ارزیابی عملکرد به دانشگاه های پزشکی ابلاغ شده است.
در گزارش معاون وزیر بهداشت آمده است: در حال حاضر ، 5 بیمارستان با 2،800 تختخواب فعال در نیروهای دولتی ، خصوصی ، اجتماعی و مسلح کاملاً هوشیار هستند. همچنین ، تمام تصویربرداری ، آزمایشگاه ، دیالیز ، رادیوتراپی ، شیمی درمانی و مراکز پزشکی برای بیماران خاص مانند تالاسمی و هموفیلی خدمات بدون وقفه ارائه می دهند.
در این پروژه ، 1800 تختخواب ویژه در بخش های CCU ، ICU و تخصصی با بیش از 5 پزشک متخصص ، 2 پزشک متخصص و 2 پزشک عمومی فعال هستند. در طول اجرای این برنامه ، به طور متوسط 5000 بیمار روزانه در اورژانس بیمارستان بستری شدند ، 2،000 مراجعه به کلینیک انجام شد و حدود 2 عمل جراحی قلیایی و 2 عمل جراحی اضطراری. علاوه بر این ، 2 پیوند عضو ، 2 دیالیز و 2 مسافر سرپایی روزانه انجام می شود.
طبق آمار ، بیش از 5 تصادف ترافیکی روزانه به بیمارستان ها ارجاع شده است ، متأسفانه بیش از 5 نفر از آنها جان باختند. برای این منظور ، وزارت بهداشت در مرکز عملیات اضطراری (EOC) و استودیوهای بهداشتی با اطلاعات گسترده از طریق برنامه های تلویزیونی و رادیویی درگیر شده است تا به کاهش حوادث جاده کمک کند.
در این راستا ، گزارش های روزانه در مورد مراجعه به بیمارستان و تصادفات ترافیکی ثبت می شود و شدت صدمات حادثه برای ارزیابی بهتر مجروحان محاسبه می شود. همچنین ، آموزش لازم برای ثبت دقیق اطلاعات به رابط های دانشگاه ارائه می شود.
برنامه بهداشتی Nowruz همچنان جدی است و کلیه امکانات پزشکی در کشور با حداکثر ظرفیت برای خدمت به هموطنان ما به کشور خدمت می کند.