آلرژی به بادام زمینی چگونه تشدید میشود؟
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، دکتر دیگو لوپز سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه ملبورن استرالیا گفت: آلاینده های هوا دارای اثر تحریک کننده و التهابی هستند که ممکن است واکنش های آلرژیک را تشدید کنند. سیستم ایمنی بدن و به طور بالقوه باعث ایجاد آلرژی غذایی می شود.”
وی در بیانیهای گفت: با این حال، مکانیسمهای زمینهای که چگونه آلودگی هوا خطر ابتلا به آلرژی به بادامزمینی را افزایش میدهد و اینکه چرا اگزما و آلرژی به تخممرغ تحت تأثیر آلودگی هوا قرار نمیگیرند، نیاز به بررسی بیشتر دارد.
تحقیقات جدید شامل تقریباً 5300 کودک ساکن ملبورن بود که در سن 1 سالگی ثبت نام کردند و سپس در سنین 4، 6 و 10 سال پیگیری شدند.
تیم تحقیقاتی توانست داده های آلودگی هوای محلی را در هر محله ای که کودک در آن زندگی می کرد، ردیابی کند. آنها به طور خاص دو نوع آلودگی را بررسی کردند: ذرات ریز (PM2.5) و دی اکسید نیتروژن (NO2).
این تیم دریافتند که با افزایش میزان آلودگی هوا، احتمال ابتلای کودک به آلرژی به بادام زمینی نیز افزایش مییابد.
لوپز افزود: «عوامل متعددی پشت همه گیری آلرژی هستند و اگر سطوح بالاتر آلودگی هوا بر شیوع و تداوم آن تأثیر بگذارد، این یک یافته مهم است.» ما می خواهیم شاهد بهبود کیفیت زندگی کودکانی باشیم که با انواع آلرژی ها زندگی می کنند. هر چه بیشتر در مورد چگونگی پیشگیری از آلرژی بدانیم، بهتر است.