سلامت خانواده

آسیب 2 بیمارستان و جراحات به 2 نفر در حمله رژیم صهیونیستی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته گزارشگر مهر ، سید ساجاد رازوی ، معاون وزیر بهداشت و آموزش پزشکی ، در یک کنفرانس خبری صبح روز شنبه در وزارت بهداشت اقدامات وزارت بهداشت در جنگ 6 روزه تحمیلی ، درباره سکوت سازمان بهداشت جهانی ، گفت: با این حال ، هنوز مکانی برای برخی از موسسات جهانی وجود دارد تا بتوانند واکنش های بشر را واکنش نشان دهند.

رازاوی گفت: در بسیاری از موارد ، نهادهای دفاعی حقوق بشر در اماکن بحرانی از مأموریت انسانی خود غفلت می کنند. آنها نه تنها در اقدامات خود مؤثر نیستند ، بلکه حتی پیام های بشردوستانه توسط این نهادها فراموش می شوند.

وی ادامه داد: “این نوع رویارویی های انتخابی و سیاسی با مسائل انسانی همواره مورد انتقاد نهادهای دیپلماتیک ایران ، از جمله وزارت امور خارجه و مقامات سیاسی این کشور قرار گرفته است ؛ مقامات ایرانی نیز بر لزوم پیگیری شرکت در این موضوعات در جامعه بین المللی تأکید می کنند.

با توجه به مهمترین چالش ها ، رازوی افزود: “ما جلسه‌ای برگزار کرده ایم که در آن نقاط ضعف و ضعف آن جلسه مورد بحث قرار گرفته است ، بحث در مورد هماهنگی بین اندام ها بسیار مهم است و باید در چنین شرایطی زیاد باشد ؛ ما باید مانورهای مختلف انجام دهیم ، ما در این زمینه با مشکل کمی در این منطقه وجود نداریم ، ما هیچ مشکلی نداریم که در Darwo و یا کارمندان خود در شهر نگرانی داشته باشند و خانواده های آنها در شهر و خانواده ها وجود دارد و خانواده های آنها در این شهر وجود دارد. روزها

وی در مورد بیمارستانهای مجروح گفت: “حدود هفت بیمارستان ما به طور مستقیم یا غیرمستقیم آسیب دیده اند ، و یکی از بیمارستان های ما به شدت آسیب دیده و در رسانه ها به این قدرت گفته شد ، در ساعت سه صبح که بیمارستان مورد حمله قرار گرفت ، بیماران با کپسول اکسیژن به بیمارستان باز می گردند.

وضعیت بیمارستان ها پس از حوادث اخیر و برنامه های آینده برای بازسازی

رازاوی وضعیت بیمارستانهای آسیب دیده را بیان کرد و گفت: “متأسفانه در حوادث اخیر ، برخی از مراکز مهم پزشکی از جمله بیمارستان سوختگی مورد هدف قرار گرفتند. این نشان می دهد که هدف اصلی ایجاد آسیب و تلفات انسانی است.

وی افزود: براساس برآوردهای وزارت توسعه ، بیمارستان فارابی در کرمانشاه باید به طور کامل بازسازی شود. همچنین برنامه هایی برای جایگزینی بخش های تخریب شده از جمله مرکز سوختگی وجود دارد.

رازاوی از تأسیس مراکز سوختگی تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و تأکید کرد: “این مراکز به زودی برای ارائه خدمات لازم به آلوده ها تأسیس می شوند.”

۲۰۱۷ مجروح تحت درمان قرار گرفتند

به گفته معاون وزیر بهداشت ، تشدید افسردگی و اختلالات روانی در بین بیماران اساسی و افراد عادی نگران کننده است و مطالعات تخصصی آغاز شده است.

وی افزود: علائم آسیب روانی در چنین شرایطی اثبات شده است و برای اثبات نیازی به مطالعات پیچیده ای ندارد. اما تعیین میزان این صدمات نیاز به تحقیقات دقیق دارد. خوشبختانه ، مشاوران بهداشت روان ، روانپزشکان و متخصصان علوم اجتماعی برنامه های مداخله ای بی شماری را اجرا کرده اند.

وی همچنین اظهار داشت که تاکنون پنج عمل جراحی مربوط به صدمات بحرانی اخیر صورت گرفته است که بیشتر آنها پس از آن مرخص شده اند. در حال حاضر حدود 2 نفر در بیمارستان ها مجروح شده اند که از این تعداد حدود 2 تا 5 مورد مراقبت ویژه هستند. تعداد کل زخمی های ثبت شده تاکنون گزارش شده است که بیشتر آنها تحت درمان و مرخص شده اند.

با توجه به تهیه مواد مخدر و تجهیزات ، معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت ، با اشاره به حمایت مالی سال گذشته از رهبر عالی ، گفت: “به لطف بودجه لازم ، وزارت بهداشت قادر به تهیه وسایل پزشکی و دارویی با عمر مفید بود.” در طی پنج روز بحران ، ما کمبود خاصی در زمینه پزشکی نداشتیم و حتی برای استفاده از ذخایر استراتژیک نیز لازم بود.

وی تأکید کرد که در صورت ادامه شرایط بحرانی ، ذخایر دارویی به مدت یک ماه تا شش ماه یا حتی بیشتر پیش بینی می شود.

وی افزود: در اوایل بحران ، در طی برخی از خدمات شهری و هجوم افراد به پمپ های بنزین ، میزان مراجعه به مراکز پزشکی و داروخانه ها کاهش یافته است. با این حال ، از روز سوم به بعد ، با پیگیری سازمان غذا و دارو ، روند عرضه به حالت عادی برگشته است.

رازاوی اذعان کرد: برخی از داروخانه ها به دلایل مختلف کار خود را متوقف کرده اند ، که طبق گفته این سازمان ، مورد بررسی قرار می گیرد و به تخلفات احتمالی رسیدگی می شود. داروخانه های منتخب و 24 ساعته نیز برای تأمین نیازهای فوری مردم نگهداری می شدند.

وضعیت خدمات به بیماران خاص و سرطانی

وی اذعان داشت: “بیش از پنجاه درصد از بیمارستان های ما فرسوده شده اند و کلیه شرایط ایمنی ، از جمله استانداردهای آتش سوزی و مقاومت در برابر زلزله ، برآورده می شود ، اما بازسازی کامل بیمارستانهای قدیمی در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.” هیچ کشوری نمی تواند صدها بیمارستان را به طور همزمان تخلیه و نوسازی کند. با این حال ، برنامه ریزی طولانی مدت در حال انجام است و با بودجه ، پروژه ها به تدریج پیشرفت می کنند.

معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت ، با اشاره به نقش مهم کارکنان درمان در بحران اخیر ، گفت: “حتی با چند ماه تقاضا ، آنها بدون کوچکترین اعتراض در این زمینه بودند. برخی از پرستاران برای چند روز بدون وقفه خدمت می کردند. بسیاری از سربازان از Tehran به شهرها اعزام شدند و در اقامت دشوار باقی ماندند.

وی افزود: این فداکاری محدود به کارکنان درمان نبود. ” اصناف ، رانندگان و افراد نیز در جابجایی تجهیزات ، تسکین و ارتباط با مجروحان نقش داشتند. ما باید از این فداکاری ها قدردانی کنیم و آن را به درستی به جامعه منعکس کنیم.

وی گفت: پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی بدون نیروی انسانی متعهد بی اثر است. امروز اعتبار وزارت بهداشت ، پرسنل خدا است. از نگهبانان گرفته تا روسای بیمارستان. این سرمایه ارزشمند انسانی ستون اصلی سیستم بهداشتی کشور در بحران است.

رازاوی بر وضعیت خدمت به بیماران خاص و سرطانی تأکید کرد: خدمات درمانی به بیماران مزمن و خاص متوقف نشده و بیماران با برنامه ریزی منسجم به شهرهای ایمن منتقل شده اند.

وی افزود: “برخی از هموطنان ، از جمله بیماران سرطانی و کودکان پیاده نظام ، در روزهای اولیه با چالش هایی روبرو بودند ، اما با همکاری دانشگاه های پزشکی میزبان ، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو ، نیازهای دارویی آنها به سرعت برآورده شد.”

رازاوی در مورد فعالیت مداوم مراکز دیالیز در نقاط مختلف کشور توضیح داد و گفت: در بعضی جاها ، دیالیز به طور موقت مختل شد ، اما با استقرار تیم های تخصصی برای تعمیر دستگاه ها و ارسال مواد مصرفی ، خدمات قطع نشد. در برخی از مراکز ، حتی شیفت ها به چهار شیفت در روز افزایش یافتند تا هیچ بیماری از خدمات محروم نشود.

وی افزود: در استان سیستان و بلوچستان به دلیل اختلال در پرواز ، بیماران تالاسمی به مدت یک روز با خونرسانی مشکل داشتند. با این حال ، با کمک دانشگاه های پزشکی همسایه مانند کرمان و یزد و مشارکت عمومی ، این مشکل به سرعت برطرف شد.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان كرد: اگر این بحران ادامه یابد ، برنامه ریزی برای ادامه خدمات به بیماران خاص ، سرطان ، دیالیز و سایر گروه های حساس انجام شده است و ما در تلاش هستیم تا خدمات آنها را حتی با جابجایی بیماران به مناطق امن ادامه دهیم.

۱۳۶۰ شهدا در حملات اسرائیل به ایران

رازاوی در مورد تعداد شهدای ثبت شده گفت: تاکنون حدود هزار نفر وجود دارد. با این حال ، این تعداد ممکن است تا حدی با تکمیل روند جابجایی و تعیین وضعیت مفقودین برای دستیابی به حدود 5 نفر افزایش یابد.

وی افزود: “همه زخمی ها و جانبازان تحت درمان قرار گرفته اند و برای کسانی که دچار قطع عضو یا جراحات جسمی جدی شده اند ، پرونده های حمایتی و شخصی سازی شده است و در بنیاد شهدا دنبال می شوند.”

رازاوی گفت سیستم پزشکی و تیم های دستیار تخصصی با دوران موفق Corona یک برنامه ثبت نام برنامه ایجاد کرده اند تا در صورت لزوم از این ظرفیت استفاده کند.

وی ادامه داد: حتی از خارج از کشور ، پزشکان ایرانی ساکن با ما تماس گرفتند و آمادگی خود را برای حضور داوطلبانه در ایران اعلام کردند. برخی از آنها از طریق رسانه های ماهواره ای در بحران بودند و داوطلبانه خدمت می کردند.

به گفته این مقام ، علیرغم پیشنهادات داوطلبان داخلی و خارجی ، ظرفیت بیمارستان ها و کادرهای درمانی داخلی پاسخگوی نیازها بود و نیازی به نیروهای جدید نبود. با این حال ، اگر بحران ادامه یابد ، نیروهای داوطلب آماده ورود به صحنه بودند.

حمله رژیم صهیونیستی به مراکز هسته ای بسیار غیر انسانی بود

با توجه به انرژی هسته ای ، رازاوی گفت: حمله صهیونیستی به مراکز هسته ای بسیار غیر انسانی بود و بیشتر مراکز هسته ای از ابتدا خالی بودند و تنها دو مورد از آنها به یدید پتاسیم نیاز داشتند ، یکی در بوشر و دیگری تهران. اینکه مردم بوشر کاملاً آموزش دیده بودند و فقط در این دو شهر کمی از یدید پتاسیم وجود داشت.

وی ادامه داد: در شهرها نیز آموزش هایی وجود داشت ، از جمله شیراز ، اما در حال حاضر ما در صلح هستیم ، باید به همه مردم آموزش داده شود و شایعاتی مبنی بر اینکه همه باید پتاسیم مصرف کنند و کشور کمبود دارد.

وی گفت ، با اشاره به تجربیات جهانی ، حتی کشورهایی مانند ایالات متحده در مقابل بحران هایی مانند زمین لرزه یا آتش سوزی ، مقاومت در برابر هر ایالت را تعریف کرده اند. این نه تنها نگرانی ما بلکه یک مسئله استراتژیک در سطح بین المللی است.

وی گفت: “ما می دانستیم که در زمینه منابع انسانی مشکلی نخواهیم داشت زیرا کادر پزشکی و داوطلبان تحصیل کرده را تجربه کرده ایم.” در زمینه پزشکی و تجهیزات ، ذخایر استراتژیک ما حداقل برای سه ماه و تا سال آینده پیش بینی شده است.

رازاوی تأکید کرد: در طول بحران اخیر ، نه تنها از ذخایر استراتژیک استفاده کرد ، بلکه سازمان غذا و داروی با وجود بسته شدن مجاری هوایی ، از مسیرهای زمینی تا واردات داروها و تجهیزات مورد نیاز و جایگزین مصرف روزانه را بلافاصله جایگزین کرد. این بدان معنی است که کشور به انبارهای استراتژیک متکی است.

وی گفت: تخصیص لازم توسط سازمان برنامه ریزی و بودجه ، بیمه و سایر موسسات مرتبط و حتی در برخی موارد بیشتر از سقف پشتیبانی تأیید شده انجام شده است.

Razavi افزود: در زمینه تأمین دارو برای بیماران مزمن مانند دیابتی و بیماران قلبی ، گزینه های جایگزین برای تهیه دارو تعریف شده و در صورت ادامه بحران ، هیچ اختلال در این بیماران نخواهد بود.

آمار شهدا مبارزات انتخاباتی

معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت با اشاره به فداکاری کادرها و کارگران امدادی در حملات اخیر ، گفت: “متأسفانه بیش از پنج نفر مجروح شدند و دو شهید به شهادت رسیدند. در هلال احمر ، شهادت نجاتگران و آمبولانس گزارش شده است.

وی افزود: در میان شهدای حوزه بهداشت ، چندین متخصص از جمله متخصص زنان ، متخصصان اطفال و دندانپزشکان وجود داشتند که در طول خدمتشان درگذشت. تعدادی از دستیاران تخصصی نیز در هنگام تسکین مجروح شدند.

رازوی ادامه داد: با اشاره به نقش اصلی نیروهای اولویت: امدادگران اضطراری در شرایط بسیار سختی خدمت می کردند. در بعضی جاها ، در حالی که این حمله هنوز به طور کامل به پایان نرسیده بود و حمله دوم امکان پذیر بود ، نیروهای اضطراری برای کمک به مجروحان در محل خود باقی مانده اند.

وی افزود: رابطه مستقیم ما با بخش اورژانس تهران و سایر مراکز تأسیس شد و نگرانی های جدی در مورد سلامتی کارکنان وجود داشت ، زیرا این منطقه گاهی اوقات در چند دقیقه دوباره هدف قرار می گرفت. ” در این شرایط ، پرسنل اولویت به صحنه حادثه بازگشتند و خدمات اضطراری را بدون توجه به خطر ارائه دادند.

به گفته معاون وزیر بهداشت ، تعدادی از کارگران امدادی در نتیجه موجی از انفجار و جراحات مستقیم دچار جراحات جدی شدند و برخی نیز به بستری فوری نیاز داشتند. با این حال ، روح فداکاری و مسئولیت در بین این نیروها قابل توجه بود.

وی تأکید کرد: “همه کارکنان وزارت بهداشت اعتماد مردم به مدیران هستند و بحران ها در تلاشند تا سلامت خود را حفظ کنند در حالی که ایمن و مؤثر هستند ؛ اما در صحنه بحران ، برخی از تصمیمات از قدرت خارج می شوند و فداکاری آنها قابل تحسین است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا