سلامت خانواده

آسیب پذیری محصولات گوشتی در گرما / نظارت تابستان تشدید می شود

هشمات الله رضوی گفت: “محصولات گوشتی محصولات بسیار حساس به دما هستند و به دلیل افزایش دمای محیط بالاتر از 2 درجه در بسیاری از استانها ، مشاهده کامل زنجیره سرد از تولید تا مصرف یک نیاز غیرقانونی است.”

وی افزود: “اگر در محصولات گوشتی مانند سوسیس ، سوسیس ، همبرگر ذخیره شود ، چاک دادنژامبون و گوشت بسته بندی شده در دمای خارج از محدوده مجاز (صفر تا 2 درجه سانتیگراد در یخچال یا 2 درجه سانتیگراد در یخ زده) ، خطر رشد میکروارگانیسم های بیماری زا ماهی سالمونلا، لیستریا وت کلستریدیوم سریع به طرز چشمگیری افزایش می یابد.

رئیس سازمان غذا و داروی رئیس سازمان غذا و داروی با تأکید بر جنبه های شیمیایی تخریب محصولات ، گفت: افزایش دمای ذخیره سازی می تواند واکنش ها را تسریع کند. وابسته به پروتئولیتیک وت وابسته به لیپولیتتشکیل ترکیبات مضر مانند آمین زیست زارنگ ، بو و طعم را تغییر دهید و در نهایت باعث کاهش ماندگاری و ایمنی محصول می شود.

رازاوی وی خاطرنشان کرد: وسایل نقلیه باری باید مجهز به یخچال و ثبت دما باشند (دیتاژ) همچنین در فروشگاه های دماسنج است دویدن و کالیبره شده برای کنترل دمای نگهداری روزانه ضروری است و سیستم های پشتیبان یکی از اصلی ترین نگرانی های روزهای گرم سال است.

وی تأکید کرد: بازرسان سازمان غذا و داروی علوم پزشکی در سراسر کشور در طول فصل گرما ، با تمرکز بر روی فروشگاه های محصولات گوشتی ، مراکز توزیع و یخچال ، نظارت های هدفمند و تشدید شده را انجام می دهند و در صورت نگهداری نامناسب یا کلاهبرداری ، اقدامات قانونی فوری انجام می شود.

رئیس سازمان غذا و داروی گفت: “هنگام خرید این محصولات ، افراد باید هنگام خرید این محصولات در دمای یخچال ، بسته بندی سلامت ، اصالت و شرایط تأمین ، مراقب باشند و محصولات دام را که در معرض گرما یا بدون زنجیرهای سرد قرار دارند ، به ویژه در فروشگاه های کوچک بخرند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا