آزمون های دوره ای از غذاهای کترینگ های صنعتی
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، محمدرضا نصیری; رئیس اداره نگهداری، توزیع و پذیرایی مراکز مواد غذایی و آشامیدنی تصریح کرد: کترینگ های صنعتی که وظیفه تامین وعده های غذایی را در سطح وسیع بر عهده دارند، یکی از مهمترین بخش های زنجیره تامین مواد غذایی در کشور هستند. این کترینگ ها با گستره کاربرد در آشپزخانه های هوانوردی، ریلی و صنعتی، با توجه به ارائه مواد غذایی به افراد جامعه در شرایط مختلف، باید بر اساس استانداردهای فنی و بهداشتی کترینگ مواد غذایی مورد توجه ویژه قرار گیرند.
وی افزود: بر اساس استانداردهای فنی و بهداشتی، شرکت های کترینگ مواد غذایی باید در تمامی مراحل تولید از تامین مواد اولیه تا پخت، بسته بندی و توزیع مواد غذایی بر اساس استانداردهای بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند.
رئیس اداره نگهداری، توزیع و پذیرایی مراکز مواد غذایی و آشامیدنی تاکید کرد: عدم موفقیت در این زمینه می تواند سلامت جامعه را تهدید کرده و باعث شیوع بیماری های منتقله از راه مواد غذایی شود.
نصیری با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی غذا در کترینگ هوایی افزود: در پروازها، ارائه غذای باکیفیت و سالم به ویژه به دلیل تغییر ارتفاع و دما بسیار حیاتی است. استفاده از مواد اولیه مناسب، نگهداری اصولی مطابق با زنجیره دمایی مناسب و بسته بندی مناسب با نوع محصولات غذایی و آشامیدنی از جمله نکاتی است که این مراکز برای تضمین سلامت مسافران باید رعایت کنند.
رئیس اداره نگهداری، توزیع و پذیرایی فرآورده های غذایی و آشامیدنی در ادامه به نقش کترینگ ریلی و زمینی در سفرهای طولانی پرداخت و گفت: این کترینگ ها باید با استفاده از تجهیزات به روز، کیفیت غذا را حفظ کنند. روش های نگهداری و بسته بندی مناسب . همچنین بهداشت محیط و مدیریت پسماند در این مراکز بسیار حائز اهمیت است.
وی با ارائه نمونه هایی به معرفی غذاهای سالم و ناسالم برای عموم مردم پرداخت و گفت: غذاهای سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت کاملا پخته، غذاهای تازه با طعم و بوی طبیعی و بسته بندی تمیز و مطمئن است. از سوی دیگر، مواد غذایی با بوی نامطبوع، بسته بندی آسیب دیده یا آلودگی قابل مشاهده و مواد غذایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده اند، جزو مواد غذایی نامناسب طبقه بندی می شوند.
انتهای پیام/