آزمایش با تماس های بیمه ای – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

در روزهای اخیر ، مجرمان سایبری از روشهای جدیدی برای هدف قرار دادن پزشکان و تخلیه حساب های بانکی خود از طریق تماس های جعلی استفاده کرده اند. راهی که در نگاه اول ساده به نظر می رسد ، اما در عمل باعث خسارات مالی جدی برای قربانیان شده است.
فرمانده داود موزامی گودارزی ، رئیس پلیس فتا در گفتگو با خبرنگار مهر در این وی گفت: مجرمان سایبری ، با استفاده از اطلاعات موجود در فضای مجازی ، شماره تماس پزشکان را بدست آورند و با آنها تماس بگیرند. این افراد خود را به عنوان نماینده یا حامی یکی از شرکتهای بیمه معرفی کرده اند و اعلام می کنند که برای تسویه حساب بیمه یا به روزرسانی اطلاعات پزشکان باید اقداماتی انجام دهند.
وی افزود: در این تماس ها ، مجرمان اعلام می کنند که این کد به عنوان پیام کوتاه به پزشک ارسال می شود و از وی می خواهد که این کد را بخواند. ” در حالی که این کد در واقع مربوط به احراز هویت نرم افزار بانکی پزشک است و با آن ، مجرمان می توانند وارد حساب بانکی شوند و موجودی آن را تخلیه کنند.
چرا پزشکان این نوع کلاهبرداری را هدف قرار می دهند؟
وی گفت: “پزشکان ممکن است در لحظه تماس ، بدون مراقبت کافی به چنین درخواست هایی پاسخ دهند.” بنابراین ، هنگامی که شخص با لحن رسمی و اطلاعات اساسی با آنها تماس می گیرد و خود را به عنوان نماینده بیمه معرفی می کند ، احتمال فریب خوردن افزایش می یابد.
رئیس پلیس FETA گفت: “پزشکان باید در مواجهه با چنین تماس هایی هوشیار باشند و کدهای ارسال شده به تلفن همراه خود را برای افراد ناشناس نخوانده اند.”
استراتژی های پیشگیری از این نوع کلاهبرداری
رئیس پلیس فتا توصیه هایی را ارائه داد و گفت: “تحت هیچ شرایطی ، کدهای تأیید اعتبار یا سایر اطلاعات بانکی را از طریق تلفن اعلام نکنید.” اگر شخصی ادعا می کند با یک شرکت بیمه تماس می گیرد ، شماره خود را یادداشت کنید و شخصاً با شرکت مربوطه تماس بگیرید.
وی افزود: پیامکی که حاوی کدهای تأیید اعتبار است ، فقط برای ورود به نرم افزار بانکی یا انجام معاملات مالی استفاده می شود. هرگونه درخواست ارسال این کدها توسط شخص ثالث نشانه کلاهبرداری است و در صورت دریافت چنین تماس هایی ، به پلیس FETA توسط شماره 1 اطلاع دهید تا اقدامات لازم را برای شناسایی و دستگیری مجرمان انجام دهید.