آجیل بیش از حد و رشد وزن – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، احمد اسماعیلزاده ، مدیر دفتر بهداشت و درمان ، گفت: تغذیه یکی از میان وعده های رایج این روزها است ، اما بیش از حد مصرف می تواند باعث ایجاد مشکلات بهداشتی شود.
وی گفت: “جایگزینی یک وعده غذایی کامل با آجیل انتخاب خوبی نیست ، زیرا این مواد مغذی حاوی مقادیر زیادی چربی هستند.” از آنجا که چربی انرژی بیشتری نسبت به پروتئین و کربوهیدرات ها تولید می کند ، مصرف بیش از حد می تواند منجر به کالری اضافی و در نتیجه افزایش وزن شود. اگرچه مصرف گاهی اوقات مشکلی ایجاد نمی کند ، در صورت تکرار این عادت ، مانند یک یا دو بار در هفته ، می تواند در طولانی مدت منجر به افزایش وزن شود.
وی افزود: “شاید توصیه بهتری برای استفاده از خواص مفید مغز گیاهان باشد. از آنجا که این مغزها حاوی چربی های مفیدی برای سلامتی بدن هستند ، توصیه می شود حداقل دو وعده در هفته را به سالاد اختصاص دهید و از انواع آجیل سبزیجات استفاده کنید. این روش نه تنها باعث افزایش مصرف سبزیجات لازم می شود ، بلکه همچنین باعث می شود که بیش از حد از Brains استفاده کنید.
اسماعیلزاده گفت: “کودکان و سالمندان باید از همه گروه های غذایی برای تعادل و جلوگیری از خوردن غذاهای ناسالم مانند شیرینی و آجیل شور استفاده کنند که قبلاً نیز ذکر شده بود.” به خصوص برای سالمندان ، مصرف این موارد باید محتاط تر باشد. همچنین ، داشتن فعالیت بدنی برای هر دو گروه سنی ضروری است.
وی افزود: کودکان باید از مصرف بیش از حد شیرینی و آجیل جلوگیری کنند و طبق نیاز بدن خود این غذاها را بخورند. ” بازدید از متخصصان تغذیه می تواند به آنها کمک کند تا از نیازهای بدن خود آگاه شوند. همچنین ، افرادی که در هنگام کاهش وزن یا افزایش وزن هستند ، باید رژیم خود را در طول نوروز ادامه دهند. به خصوص افرادی که دارای اضافه وزن هستند که از رژیم لاغری پیروی می کنند ، نباید از تحرک غافل شوند و باید واحدهای غذایی تعیین شده را مصرف کنند.
وی تأکید کرد که داشتن رژیم غذایی برای کاهش یا افزایش وزن دشوار نیست. مگر اینکه رژیم به طور خودسرانه یا توسط افراد غیر متخصص باشد. اگر شخصی احساس کند که رژیم غذایی آنها خیلی سخت و غیرقابل تحمل است ، توصیه نمی شود که ادامه دهید. در چنین شرایطی ، بهتر است با مراجعه به یک متخصص تغذیه و پیگیری یک متخصص تغذیه سالم و متعادل تحت نظارت یک متخصص تغذیه ، رژیم غذایی خود را اصلاح کنید.
میوه خشک ؛ ارزش غذایی بالا ، اما کالری بالا
مدیر کل دفتر تغذیه وزارت بهداشت گفت که میوه های خشک منبع غنی از مواد مغذی هستند ، اما به دلیل کاهش آب ، آنها چگالی کالری بالاتری نسبت به میوه های تازه دارند. با این حال ، از آنجا که میوه های خشک آب خود را از دست داده اند ، معمولاً در مقادیر بیشتری مصرف می شوند که می تواند منجر به کالری اضافی شود. به همین دلیل ، میوه های تازه از نظر فیبر ، کنترل کالری و سیری هنوز ترجیح داده می شوند.