سلامت خانواده

۷ غذای آبرسان بدن را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، تغییر فصل زمانی است که بدن ما نیاز به تنظیم مجدد برای حفظ سطح مطلوب آب دارد. به گزارش تایمز آو ایندیا، در این مقاله به 7 ماده غذایی اشاره کرده ایم که می تواند به شما کمک کند در طول تغییرات فصلی هیدراته بمانید و آب مورد نیاز بدن را تامین کنید.

خیار: این سبزی یکی از منابع عالی هیدراتاسیون محسوب می شود که حدود 95 درصد آب دارد. خیار کم کالری و سرشار از ویتامین های K و C است. این سبزی را می توان در سالاد، ساندویچ یا به عنوان یک میان وعده ترد همراه با هوموس یا دیپ ماست مصرف کرد. طعم ملایم خیار آن را به انتخاب خوبی برای همراهی با غذاهای مختلف تبدیل کرده است.

کرفس: تقریباً 95 درصد از این میوه آب است و در طول تغییرات فصلی یک مکمل عالی به رژیم غذایی شما است. کرفس همچنین منبع خوبی از فیبر، ویتامین K و پتاسیم است. ساقه های کرفس را با کره آجیل بخورید یا به سالاد اضافه کنید یا برای آبرسانی بیشتر آن ها را در اسموتی ها مخلوط کنید.

توت فرنگی: این میوه نه تنها خوشمزه است، بلکه نیاز بدن به آب را تا حد زیادی تامین می کند و حدود 91 درصد آب دارد. توت فرنگی سرشار از ویتامین C، منگنز و آنتی اکسیدان است. توت فرنگی را به بلغور جو دوسر و ماست اضافه کنید یا از آنها به عنوان میان وعده لذت ببرید. همچنین می‌توانید آن را با اسموتی‌های با طراوت ترکیب کنید.

آب نارگیل: این نوشیدنی حاوی الکترولیت های طبیعی است که آن را به گزینه ای عالی برای هیدراتاسیون تبدیل می کند. آب نارگیل کالری کمی دارد و حاوی الکترولیت های ضروری مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم است. از این آبمیوه به تنهایی لذت ببرید یا از آن به عنوان پایه ای برای اسموتی ها یا نوشیدنی های ورزشی برای جایگزینی مایعات از دست رفته در حین ورزش استفاده کنید.

نارنجی: این میوه نه تنها منبع عالی ویتامین C است، بلکه حاوی حدود 86 درصد آب است. قسمت های پرتقال آبدار یک میان وعده با طراوت را فراهم می کند و می تواند به شما کمک کند هیدراته نگه دارید. برش‌های پرتقال را به سالاد اضافه کنید، آن‌ها را در اسموتی‌ها مخلوط کنید یا از آن‌ها به عنوان میان‌وعده‌ای برای رفع تشنگی لذت ببرید.

فلفل دلمه ای: این سبزی به خصوص انواع قرمز و زرد آن از حدود 92 درصد آب تشکیل شده و سرشار از ویتامین های A و C می باشد و فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام در سالاد استفاده کرد و یا به گوشت و مرغ سرخ شده یا هر نوع غذای برشته اضافه کرد. بافت شیرین و ترد آن، فلفل دلمه ای را به یک میان وعده خوشمزه و آبرسان تبدیل می کند.

کدو سبز: این سبزی یکی دیگر از سبزیجات پر آب است که حدود 95 درصد آب دارد. کدو سبز کم کالری و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم است. از کدو سبز در سالاد استفاده کنید، آن را به عنوان جایگزین ماکارونی به صورت مارپیچ در آورید یا به عنوان غذای جانبی آن را کبابی کنید. افزودن کدو سبز به وعده های غذایی می تواند به افزایش هیدراتاسیون در طول تغییرات فصلی کمک کند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا