سلامت خانواده

چرا مصرف فیبر مهم است؟/ با این مواد غذایی سرشار از فیبر آشنا شوید

به گزارش خبرآنلاین، آکادمی تغذیه و رژیم غذایی توصیه می کند که به ازای هر 1000 کالری که روزانه مصرف می کنید، حدود 14 گرم فیبر مصرف کنید. مقدار مطلوب تقریباً 24 گرم فیبر برای زنان و 38 گرم برای مردان است.

در ایالات متحده، متوسط ​​دریافت فیبر روزانه 16.2 گرم تخمین زده می شود. با این حال، حدود 95 درصد از بزرگسالان و کودکان آمریکایی مقدار توصیه شده فیبر روزانه را مصرف نمی کنند. اما خوشبختانه افزایش دریافت فیبر نسبتا آسان است و با مصرف مواد غذایی معرفی شده در این مقاله به راحتی می توانید فیبر مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.

1. گلابی (3.1 گرم)

گلابی میوه ای محبوب است که هم خوشمزه و هم مغذی است و یکی از بهترین منابع میوه فیبر به حساب می آید.

محتوای فیبر: 5.5 گرم در گلابی خام متوسط ​​یا 3.1 گرم در 100 گرم.

2. توت فرنگی (2 گرم)

توت فرنگی یک گزینه خوشمزه و سالم است که می توان آن را تازه مصرف کرد و سرشار از ویتامین C، منگنز و آنتی اکسیدان های قدرتمند مختلف است. برای تاثیر بهتر و بیشتر، اسموتی توت فرنگی و موز را امتحان کنید!

محتوای فیبر: 3 گرم در هر 1 فنجان توت فرنگی تازه، یا 2 گرم در هر 100 گرم.

3. آووکادو (6.7 گرم)

آووکادو یک میوه منحصر به فرد است و به جای اینکه مملو از کربوهیدرات باشد، حاوی چربی های سالم و مقدار زیادی ویتامین C، پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و انواع ویتامین های B است. این میوه همچنین فواید بی شماری برای سلامت انسان دارد.

محتوای فیبر: 10 گرم در هر 1 فنجان آووکادوی خام، یا 6.7 گرم در هر 100 گرم.

4. سیب (2.4 گرم)

سیب یکی از خوشمزه ترین و سیر کننده ترین میوه هاست که فیبر نسبتا بالایی دارد.

محتوای فیبر: 4.4 گرم در یک سیب متوسط، خام یا 2.4 گرم در هر 100 گرم.

5. تمشک (6.5 گرم)

تمشک میوه ای معطر و خوش طعم و سرشار از ویتامین C و منگنز است.

محتوای فیبر: یک فنجان تمشک خام حاوی 8 گرم فیبر یا 6.5 گرم در هر 100 گرم است.

6. موز (2.6 گرم)

موز منبع خوبی از مواد مغذی از جمله ویتامین C، ویتامین B6 و پتاسیم است. یک موز سبز یا نارس دارای مقدار قابل توجهی نشاسته مقاوم است که نوعی کربوهیدرات هضم نشده است که مانند فیبر عمل می کند.

محتوای فیبر: 3.1 گرم در یک موز متوسط ​​یا 2.6 گرم در هر 100 گرم.

7. هویج (2.8 گرم)

هویج یکی از سبزیجات ریشه ای خوشمزه، ترد و مغذی است و سرشار از ویتامین K، ویتامین B6، منیزیم و بتاکاروتن است. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان است که در بدن شما به ویتامین A تبدیل می شود. برای تامین فیبر مورد نیاز این غذا، مقداری هویج خرد شده را به سوپ پر از سبزیجات اضافه کنید.

محتوای فیبر: 3.6 گرم در هر 1 فنجان هویج خام یا 2.8 گرم در هر 100 گرم.

منبع: Healthline

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا