پنج غذای غنی از ویتامین D
به گزارش خبرآنلاین، ویتامین D را می توانید به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:
1) ماهی
ماهی های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی سالمون بخار پز شده 60 درصد از نیاز روزانه به ویتامین D یا 12.06 میکروگرم را تامین می کند.
2) قارچ
یک فنجان قارچ پخته شده 5 درصد از نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می کند.
3) تخم مرغ
تخم مرغ، به خصوص زرده، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ 17 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تامین می کند.
4) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می کند. همچنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.
۵) جگر گاو
جگر گاو منبع اصلی ویتامین B12 است و همچنین ویتامین D کافی برای بدن فراهم می کند. 100 گرم جگر گاو مسئول 9 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین