هشدار نسبت به افزایش مصرف رنگ های خوراکی – خبرگزاری مهر ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف صادقیان امین نسبت به افزایش مصرف رنگ های خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد و گفت: برخی از این رنگ ها می تواند اثرات منفی بر سلامت مصرف کنندگان بگذارد. رنگ های مصنوعی مواد غذایی به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی خاص می توانند باعث ایجاد حساسیت، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری در برخی افراد شوند. توجه مصرف کنندگان به برچسب محصولات و انتخاب محصولات حاوی رنگ های طبیعی و ایمن ضروری است.
وی تاکید کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی دارد تا محصولات حاوی رنگ های خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا اجازه توزیع نداشته باشند.
مشاور فنی و سیاستی اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز با اشاره به خطرات استفاده بی رویه از رنگ های خوراکی مصنوعی، گفت: سازمان غذا و دارو به دقت بر محصولاتی که حاوی مواد غیرمجاز و یا با ارزش بالا هستند نظارت می کند. دوز رنگ های غذایی ، مجوز توزیع را دریافت نکنید.
صادقیان امین افزود: وظیفه ما حفظ سلامت جامعه است و در این زمینه تولیدکنندگان باید مسئولیت پذیر بوده و از رنگ های غذایی سالم و سالم در محصولات خود استفاده کنند.