سلامت خانواده

میوه ای که یبوست را برطرف می کند

به گزارش خبرآنلاین، زردآلو میوه هسته دار کوچک با پوست نازک با هسته ای در مرکز آن است که دانه های آن را نگه می دارد و معمولا به صورت تازه یا خشک مصرف می شود. اندازه کوچک آن‌ها آن‌ها را برای میان‌وعده عالی می‌سازد، در حالی که نسخه خشک شده برای افزایش فیبر رژیمی در سفر عالی است.

سلامت نیوز در خبری نوشت: علاوه بر فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان، جنبه های مختلف سلامتی را بهبود می بخشد.

زردآلو حاوی فیبر برای هضم سالم است

یکی از مواد مغذی کلیدی در زردآلو فیبر است. یک فنجان زردآلو تازه 3.1 گرم فیبر دارد که حدود 11 درصد ارزش روزانه (DV) است. محتوای فیبر تقریباً به طور مساوی بین فیبر محلول و نامحلول تقسیم می شود که هر دو برای سلامت گوارش و سلامت کلی مهم هستند.

فیبر محلول به نرم شدن مدفوع کمک می کند تا بتواند راحت تر از طریق دستگاه گوارش حرکت کند، در حالی که فیبر نامحلول حجم مدفوع را افزایش می دهد. برای حفظ حرکت و جلوگیری از یبوست.

به عنوان یک امتیاز، فیبر همچنین به کاهش سطح کلسترول، مدیریت قند خون و افزایش سیری کمک می کند.

زردآلو برای سیستم ایمنی و سلامت پوست مفید است

هر فنجان زردآلو حدود 15 گرم ویتامین C دارد که 17 درصد DV است. ویتامین C یک ماده مغذی مهم برای بسیاری از جنبه های سلامت، به ویژه ایمنی و سلامت پوست است. این ویتامین ایمنی ذاتی و تطبیقی ​​بدن را برای دفع پاتوژن های مضر تقویت می کند. علاوه بر این، به سنتز کلاژن، یکی از اجزای مهم بافت همبند کمک می کند.

از آنجایی که پوست نیز بخشی از سیستم ایمنی بدن ما است، فواید ویتامین C برای سلامت پوست نیز مهم است.

زردآلو حاوی مواد مغذی کلیدی برای سلامت چشم است

هویج برای سلامت چشم مفید است، زردآلو هم همینطور. رنگ نارنجی مشترک آنها نتیجه مواد مغذی مشابه است. زردآلو منبع خوبی از ویتامین A (گروهی از رتینول های محلول در چربی) است که مسلماً به دلیل نقش آن در ارتقای سلامت چشم شناخته شده است. این در درجه اول به این دلیل است که ویتامین A بخشی ضروری از رودوپسین است، پروتئینی در چشم شما که به آنها کمک می کند به نور پاسخ دهند. ویتامین A همچنین در عملکرد بهینه سایر قسمت های چشم (قرنیه و غشای ملتحمه) نقش دارد.

علاوه بر ویتامین A، ویتامین C موجود در زردآلو به محافظت در برابر آب مروارید کمک می کند و پیشرفت دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن و کاهش حدت بینایی را کاهش می دهد. علاوه بر این، خواص آنتی اکسیدانی آنها به محافظت در برابر بیماری های مزمن چشم کمک می کند.

زردآلو منبع خوبی از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سلامتی است

زردآلو منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C، ویتامین A و بتا کاروتن است. همچنین سرشار از ترکیبات فنلی است، نوع دیگری از آنتی اکسیدان که با کاهش نرخ سرطان و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

آنتی اکسیدان ها به خنثی کردن رادیکال های آزاد که باعث استرس اکسیداتیو در بدن ما می شوند کمک می کنند. ما می‌توانیم در معرض رادیکال‌های آزاد بسیاری از منابع از جمله دود سیگار، آلودگی هوا، نور خورشید و حتی ورزش باشیم. استرس اکسیداتیو همچنین با بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، آلزایمر، پارکینسون و برخی بیماری های چشمی مرتبط است.

زردآلو به شما کمک می کند هیدراته بمانید

میوه ها و سبزیجات راه عالی دیگری برای آبرسانی هستند زیرا محتوای آب بالایی دارند (اگر در تابستان بیشتر هوس میوه و سبزیجات تازه دارید، ممکن است به همین دلیل باشد!). زردآلو حدود 85 درصد آب است، بنابراین نه تنها مواد مغذی مهمی را فراهم می کند، بلکه بدن شما را نیز آبرسانی می کند.

هیدراته ماندن به تنظیم دما، روان کردن مفاصل و دفع مواد زائد (از طریق ادرار، عرق و حرکات روده) کمک می کند.

توجه داشته باشید که این فقط برای زردآلوهای تازه صدق می کند. زردآلو خشک آب خود را از دست می دهد، بنابراین هیچ فواید آبرسانی ندارد.

زردآلو منبعی از مواد معدنی است

با خوردن هر عدد زردآلو، مقدار زیادی پتاسیم دریافت می کنید. در واقع با مصرف هر 100 گرم از این میوه، 315 میلی گرم پتاسیم جذب می کنید. البته خواص زردآلو به همین جا ختم نمی شود. اگر می خواهید آهن، مس و منیزیم کافی برای بدنتان فراهم کنید، زردآلو را پیدا کنید. همه ما و به خصوص افرادی که فعالیت عضلانی بالایی دارند (مانند ورزشکاران) به این مواد معدنی نیاز داریم. زردآلو زمانی که قرار است در هوای گرم به مدت طولانی کار کنید انرژی زیادی به شما می دهد و از آنجایی که سرشار از پتاسیم است سلول ها را احیا کرده و خستگی بدن را برطرف می کند و سموم را از بدن دفع می کند.

زردآلو به راحتی هضم می شود

زردآلو رسیده میوه ای بسیار خوشمزه و آسان هضم است. جذب آسان آن به دلیل نرمی و طعم شیرین و کمی ترش آن است که باعث افزایش ترشحات معده می شود. فیبرهای موجود در آن برای بهبود عملکرد روده بسیار مفید است. این میوه حاوی فیبرهایی مانند پکتین است که در رفع یبوست مشهور است. فیبر زردآلو در برابر تنبلی روده موثر است و حتی افرادی که روده حساسی دارند نیز مشکلی در مصرف آن نخواهند داشت. زردآلو جزو اولین میوه هایی است که می توان به کودکان خردسال داد. البته ابتدا باید هسته را جدا کرده و سپس با احتیاط خرد کنید.

چند عدد زردآلو بخوریم؟

متخصصان توصیه می کنند برای رفع نیاز بدن به بتاکاروتن، روزانه سه عدد زردآلو مصرف کنید. باید بدانید که زردآلوی رسیده دارای بیشترین میزان ویتامین و مواد معدنی است. حالا که فصل تابستان است، به راحتی می توانید از زردآلوی تازه استفاده کنید. در بقیه فصول نیز می توانید از زردآلو خشک استفاده کنید. می توانید کمپوت آن را هم تهیه کرده و بخورید. تهیه سالاد میوه یا افزودن این میوه به سالادهای دیگر و همچنین مصرف آن همراه با غلات صبحانه از دیگر راه های مصرف بیشتر زردآلو است. اگر از طرفداران ماسک های زیبایی هستید، می توانید از این میوه یک ماسک طبیعی درست کنید.

برای این کار می توانید سه عدد زردآلو رسیده را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری خامه یا ماست تازه و کمی آبلیمو مخلوط کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و ماسک را روی صورت خود قرار دهید. بیست دقیقه صبر کنید و سپس صورت خود را بشویید. این ماسک 100% طبیعی پوست شما را صاف می کند و چهره شما را باز می کند.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا