سلامت خانواده

مصرف کدام مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سرطان کولورکتال یا سرطان روده بزرگ زمانی رخ می دهد که سلول هایی که روده بزرگ یا پوشش راست روده، غیرطبیعی شده و خارج از کنترل رشد می کند، این بیماری یکی از شایع ترین انواع سرطان شناخته شده در سراسر جهان است و علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده است، تشخیص زودهنگام این بیماری می تواند از مشکلات جدی تری جلوگیری کند.

سرطان کولورکتال ممکن است در ابتدا علائمی ایجاد نکند، بنابراین غربالگری منظم بسیار مهم است، زیرا تشخیص زودهنگام می‌تواند درمان سرطان را آسان‌تر کند و پیروی از یک رژیم غذایی سالم می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد، بنابراین توصیه می‌شود از غذاهای حاوی فیبر مانند میوه‌ها استفاده کنید. ، سبزیجات و غلات کامل.

غذاهای غنی از فیبر مانند نان سبوس دار، برنج قهوه ای، لوبیا، عدس، نخود، کلم بروکلی، پیاز، بادمجان، هویج و لوبیا را در رژیم غذایی خود بگنجانید، مصرف انواع توت ها، خربزه، سیب، گلابی، پرتقال و موز نیز در این رژیم گنجانده شده است. این پس زمینه مفید است، کارشناسان معتقدند برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ، لازم است افراد از محصولات پروتئینی بدون چربی استفاده کنند و گوشت بوقلمون، آجیل و لبنیات کم چرب را در رژیم غذایی خود بگنجانند. قرار دادن

همچنین لازم است بدن خود را هیدراته نگه دارید و آب کافی در طول روز بنوشید و میزان مایعات حاوی کافئین را محدود کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا