سلامت خانواده

مصرف این غذاها برای خانم های بالای 30 سال ضروری است

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زمانی که خانم ها وارد دهه 30 سالگی می شوند، به دلیل تغییر در متابولیسم و ​​سطح هورمون ها، باید تمرکز خود را روی حفظ سلامتی، مصرف غذاهایی مانند اسفناج، ماهی چرب، زغال اخته و … کینواآووکادو، ماست یونانی، گردو، سیب زمینی، دانه های چیا و زردچوبه با تامین مواد مغذی و آنتی اکسیدان های ضروری بدن به تعادل این تغییرات و حمایت از سلامت عمومی کمک می کند.

اسفناج

اسفناج سرشار از آهن، فولات و ویتامین های A و C است که برای حفظ سلامت پوست، مو و استخوان ها ضروری هستند. محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن همچنین با التهاب و استرس اکسیداتیو مبارزه می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

ماهی چرب

ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش التهاب و همچنین کاهش فشار خون از سلامت قلب حمایت می کنند. همچنین، ماهی های چرب منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ها و حفظ توده عضلانی مفید است.

آووکادو

آووکادو سرشار از چربی‌های تک غیراشباع سالم است که به بهبود سلامت قلب و کاهش سطح کلسترول بد کمک می‌کند و منبع عالی ویتامین‌های E، C و K است که از پوست سالم، تقویت سیستم ایمنی و افزایش جذب کمک می‌کند. تبدیل به مواد مغذی می شود.

انار

انار حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی است که باعث بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. علاوه بر این، انار سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و فشار خون را کاهش می دهد.

گردو

گردو منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 است که از سلامت قلب و مغز حمایت می کند و همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد و عملکرد شناختی را تقویت می کند.

زردچوبه

زردچوبه حاوی کورکومین است، یک ترکیب ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی که از سلامت مفاصل حمایت می کند، خطر بیماری های مزمن را کاهش می دهد و عملکرد مغز را تقویت می کند. افزودن زردچوبه به رژیم غذایی می تواند به کنترل التهاب نیز کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا