سلامت خانواده

شیوع ویروس گوارشی در ایران؛ چیزی شبیه آنفولانزا

به گزارش خبرآنلاین، این روزها مراکز درمانی مملو از بیمارانی است که با دل درد، ضعف، اسهال و علائمی از این دست به پزشک مراجعه می کنند و پزشکان برای آنها ویروس گوارشی و آنفولانزا تشخیص می دهند.

چوسه در این خبر نوشت: به گزارش مینو محرز، با یک ویروس مبهم گوارشی مواجه هستیم. محرز گفت: از آنجایی که علتی برای این عارضه پیدا نکردند، گفته می شود که این عارضه ویروسی است، اما دقیقاً نمی دانیم علت آن چیست، ممکن است برخی از این بیماران مبتلا به کووید باشند زیرا ممکن است این عارضه باشد. بیماری با علائم گوارشی ظاهر می شود و حتی ممکن است آنفولانزا باشد.”

ایرج خسرونیا، رئیس هیئت مدیره جامعه پزشکان متخصص ایران، درباره بیماری ویروسی جدید گوارشی که اخیراً تعداد قابل توجهی از شهروندان را بیمار کرده است، گفت: هر سال پاییز یک سری بیماری های ویروسی منتشر می شود که منحصر به فرد نیستند. به ایران و در سراسر جهان دیده می شود. این ویروس ها هر بار با عنوانی منتشر می شوند. چیزی که امروز با آن روبرو هستیم یک بیماری شبیه آنفولانزا است. بیماری فوق با علائم سرماخوردگی، سرفه، اسهال، ضعف و تب گسترش می یابد. بیماران باید با استراحت کافی از این بیماری دوری کنند و از بیرون رفتن از خانه خودداری کنند. کافی است بیمار وارد محیطی مانند کلاس درس یا محیط مطب شود تا با عطسه دیگران را بیمار کند.

وی افزود: هم اکنون واکسن آنفلوآنزا تزریق می شود اما گاهی موثر نیست. ویروس فعلی ممکن است با ویروس آنفولانزا متفاوت باشد. کسانی که بیمار می شوند نباید به مدرسه یا اداره بروند. استراحت مهمترین عامل در بهبود این بیماری است. مایعات زیاد در کنار استراحت یکی از عوامل بهبودی این ویروس است.

خسرونیا در خصوص مصرف آنتی بیوتیک برای این بیماری گفت: افراد به هیچ وجه آنتی بیوتیک مصرف نکنند، زیرا تاثیری روی ویروس گوارشی ندارند. اگر بیماری بیش از 5 روز طول بکشد و پس از ضعف عمومی، بیماری های میکروبی از جمله بیماری های تنفسی اضافه شود، باید آنتی بیوتیک مصرف شود. این بیماری ناشناخته نیست و هر ساله با نام و علائم خاصی ظاهر می شود. واکسن آنفولانزا به اندازه کافی برای پیشگیری از آن موثر نیست.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا