سلامت خانواده

سومین کشور پرجمعیت دنیا متعلق به دیابتی ها است – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین کنگره سراسری بین المللی نارسایی قلبی ایران با حضور جمعی از متخصصان داخلی و خارجی در رشته های داخلی و جراحی قلب و عروق، بیهوشی و داروسازان از صبح روز چهارشنبه 16 دی ماه 1403 در تالار ابوریحان شهید بهشتی آغاز به کار کرد. دانشگاه تهران.

بابک شریف کاشانی، رئیس هشتمین کنگره بین المللی بین المللی نارسایی قلبی ایران با هشدار نسبت به شیوع دیابت در جهان و ایران گفت: بیش از 800 میلیون نفر در جهان به دیابت مبتلا هستند که از نظر جمعیتی معادل سومین کشور جهان پس از هند و چین است. .

اشاره کرد که پاندمی دیابت در سراسر دنیا در حال گسترش است، افزود: یکی از عوارض دیابت نارسایی قلبی است.

شریف کاشانی تصریح کرد: در کنار دیابت، فشار خون بالا نیز یکی از عوامل اصلی نارسایی قلبی است تا جایی که از هر چهار نفر یک نفر دچار نارسایی قلبی می شود و یکی از اهداف برگزاری این کنگره ارائه راهکارهای میدانی است. پیشگیری و درمان این بیماری است. .

وحید اسلامی، دبیر اجرایی این کنگره نیز با اشاره به اینکه بیشتر بیماران نارسایی قلبی در درجه دوم ابتلا به این بیماری قرار دارند، گفت: 40 درصد مبتلایان به نارسایی قلبی به دیابت مبتلا هستند.

این متخصص قلب و عروق و همراهی آنژیوپلاستی افزود: بیماران دیابتی دو تا پنج برابر بیشتر از افراد غیر دیابتی در معرض خطر نارسایی قلبی هستند. همچنین در صورت عدم رعایت مراقبت های لازم، تا 30 درصد از این بیماران ممکن است طی 10 سال به بیماری های قلبی عروقی مبتلا شوند.

وی با ابراز تأسف از اینکه ایران در بین کشورهای منطقه از افزایش نرخ دیابت برخوردار است و هم اکنون بیش از هفت میلیون نفر از جمعیت بزرگسال کشور به این بیماری مبتلا هستند، تصریح کرد: بین 15 تا 18 درصد بزرگسالان در دوره پیش از دیابت قرار دارند. مرحله دیابت گفته می شود مهم ترین دلیل آن سبک زندگی نادرست از جمله تغذیه ناسالم و کم تحرکی است.

اسلامی، یکی از مهمترین اهداف هشتمین کنگره بین المللی بین المللی نارسایی قلبی ایران» به اطلاع رسانی در خصوص اهمیت شناخت و پیشگیری از نارسایی قلبی در ایران پرداخت و افزود: این کنگره به همت گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و با حمایت معنوی جامعه جهانی نارسایی قلبی (عج) برگزار می شود. WHSS) و انجمن اروپایی نارسایی قلبی در حال برگزاری است.

نقش آلودگی هوا در بیماری های قلبی

دبیر اجرایی کنگره همچنین تصریح کرد: علاوه بر دیابت، فشار خون کنترل نشده و مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان نیز افزایش می یابد. E خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و نارسایی قلبی را افزایش می دهد. از سوی دیگر، آلاینده های هوا نیز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

وی ارتباط آلودگی هوا با نارسایی قلبی را یک رابطه مستند و چندوجهی دانست که دارای شواهد علمی قوی است و اظهار داشت: آلاینده های هوا به ویژه ذرات ریز معلق، اکسیدهای نیتروژن و مونوکسید کربن می توانند به طور مستقیم و غیرمستقیم بر عملکرد قلب تاثیر منفی بگذارند. ، خطر نارسایی قلبی را افزایش داده یا آن را تشدید می کند.

اسلامی ادامه داد: بررسی ها نشان داده افرادی که در مناطقی با آلودگی هوا زیاد زندگی می کنند، بیشتر دچار مشکلات قلبی عروقی و یا تشدید علائم آن می شوند. به عنوان مثال در شهرهای آلوده تعداد مراجعه به بیمارستان به دلیل مشکلات قلبی در روزهایی با شاخص آلودگی خطرناک بین 15 تا 30 درصد افزایش می یابد.

به گفته وی، از آنجایی که آلودگی هوا به ویژه در شهرهای بزرگ و صنعتی عامل خطر جدی برای ایجاد و تشدید نارسایی قلبی است، مداخلات برای کاهش آلودگی و افزایش آگاهی بیماران و پزشکان می تواند به کاهش بار این بیماری کمک کند.

همزمان با برپایی هشتمین کنگره بین المللی بین المللی نارسایی قلب ایران نمایشگاه جنبی تجهیزات پزشکی برپا شده است که در آن دستگاه های تشخیصی و درمانی از قبیل اکوکاردیوگرافی، آنژیوگرافی و … مطابق با تکنولوژی های روز دنیا و همچنین جدیدترین داروهای درمان نارسایی قلبی در اختیار متخصصان قرار گرفته است. . این کنگره تا روز جمعه نهم آذرماه به کار خود ادامه می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا