سازمان غذا و داروی آمریکا به دنبال کاهش بیشتر نمک در مواد غذایی است – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از مدسن توجه داشته باشید، مصرف بیش از حد نمک یک عامل خطر قوی برای فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته است.
جیم جونز، معاون کمیسیون غذای انسانی سازمان غذا و دارو، در بیانیه آژانس گفت: کاهش سدیم در عرضه مواد غذایی این پتانسیل را دارد که یکی از مهم ترین ابتکارات بهداشت عمومی در یک نسل باشد. کاهش سطح سدیم در برخی غذاها دلگرم کننده است و نشان دهنده تأثیری است که معتقدیم رویکرد کلی تغذیه ما می تواند بر رفاه جامعه داشته باشد.
این آژانس خاطرنشان می کند که 70 درصد از سدیمی که مردم در روز مصرف می کنند نه از نمکدان ها، بلکه از سدیم اضافه شده به غذا در طول تولید و به عنوان بخشی از تهیه غذای تجاری ناشی می شود.
FDA گفت: “شواهد علمی قوی از کاهش مصرف سدیم بیشتر از آنچه که در حال حاضر است، حمایت می کند.” کاهش مصرف سدیم این پتانسیل را دارد که از صدها هزار مرگ و بیماری زودرس در سال های آینده با کمک به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته جلوگیری کند.
طبق گفته انجمن قلب آمریکا، حتی حد توصیه شده 2300 میلی گرم سدیم در روز ممکن است برای برخی افراد خیلی زیاد باشد.
انجمن قلب آمریکا گفت: حد ایده آل برای اکثر بزرگسالان، به ویژه آنهایی که فشار خون بالا دارند، بیش از 1500 در روز نیست. کاهش تنها 1000 میلی گرم در روز می تواند فشار خون و سلامت قلب را بهبود بخشد ببخش»
محققان توصیه می کنند که همیشه غذاهای تازه را به جای غذاهای فرآوری شده انتخاب کنید، زیرا غذاهای بسیار فرآوری شده اغلب مملو از نمک هستند.
برخی از غذاهای غنی از سدیم عبارتند از: همبرگر، پیتزا، غذاها آماده پاستاسوپ های تجاری و البته چیپس و سایر تنقلات شور.