سلامت خانواده

رژیم غذایی برای کند کردن پیری مغز – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سلامت جو به نقل از پزشکی اخبار شمارژیم مدیترانه ای E نسخه گیاه سبز متمرکز تر از رژیم غذایی مدیترانه ای E سنتی است که محتوای پلی فنل بالاتر است.

تحقیقات اخیر نشان می دهد که هر دو رژیم غذایی ممکن است به تنظیم قند خون و کند کردن پیری مغز کمک کنند، و نوع سبز آن احتمالاً نتایج بهتری ارائه می دهد.

کارشناسان توصیه می کنند اگر رژیم غذایی مدیترانه ای E سبز نیازهای شما را برآورده می کند. آن را دنبال کنید و برای حفظ سلامت مغز خود غذاهای غنی توصیه کنید فنل بیشتر استفاده کنید.

یک آزمایش بالینی اخیر نشان داد که هر دو رژیم غذایی مدیترانه ای E سنتی و سبز به طور قابل توجهی کوچک شدن مغز مرتبط با افزایش سن را تا حدود 50 درصد در طول 18 ماه کاهش می دهد.

اکنون، یک تحلیل جدید از این کارآزمایی بررسی کرد که چگونه نشانگرهای سلامت مرتبط با رژیم غذایی ممکن است بر تفاوت بین حجم مغز افراد و اندازه مورد انتظار برای سن آنها تأثیر بگذارد.

با بزرگتر شدن، هیپوکامپ معمولاً در حالی که بطن های جانبی گشاد می شوند، اندازه آن کاهش می یابد. این نشانگرها می توانند نشان دهنده پیری مغز باشند.

برخی از افراد سن مغزی متفاوتی با سن واقعی (تقویم) آنها دارند. سن مغز جوان تر نشان دهنده سلامت شناختی بهتر است، در حالی که سن بالاتر مغز ممکن است نشانه ای از پیری سریع تر و خطر بالاتر زوال شناختی باشد.

رژیم مدیترانه ای E سبز، حاوی ترکیبات غنی از پلی است فنل مانند مانکای و این چای سبز است که ممکن است به طور خاص مدیریت بهتر قند خون و سن جوان‌تر مغز را افزایش دهد.

در تجزیه و تحلیل جدید، یک گروه بین المللی از محققان تغذیه و سلامت مغز، از جمله محققان از دانشگاه هایی مانند هاروارد و لایپزیگبررسی کرد که چگونه تغییرات سلامت رژیم غذایی ممکن است به تفاوت در پیری مغز کمک کند.

آنها از میزان انقباض هیپوکامپ آنها از اسکن MRI برای ارزیابی سن مغز و پیش بینی خطر زوال عقل در آینده استفاده کردند.

در طول 18 ماه، تغییرات مثبت در هیپوکامپ – نشان دهنده کاهش کمتر در سن مغز – به طور مستقل با بهبود عمده در نشانگرهای کوتاه مدت و بلندمدت قند خون، مقاومت به انسولین و سطوح پروتئین واکنشی C مرتبط بود.

علاوه بر این، افرادی که وضعیت دیابت آنها بهبود یافته بود، نسبت به افرادی که هیچ تغییری نداشتند یا وضعیت دیابت بدتر شده بود، از دست دادن بافت مغز کمتری نشان دادند.

کاهش HbA1c فرد، که نشان دهنده کنترل بهتر قند خون است، با تغییرات قابل توجهی در نواحی مغز مانند تالاموس و مخچه همراه است. این مناطق کلید شناخت، عملکرد حرکتی و پردازش اطلاعات حسی هستند.

مهم افرادی هستند که بیشتر هستند مانکای و چای سبز، به عنوان بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای E سبزی های مصرف شده بهبود بیشتری در مدیریت قند خون و پیری مغز به غیر از کاهش وزن نشان می دهند.

در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، نتایج حاکی از مدیریت بهتر قند خون و مصرف روزانه غذاهای غنی است فنل ممکن است به کند کردن تغییرات مغزی مرتبط با پیری کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا