راه طلایی کنترل بیماری پروستات – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از مدیسون محققان گزارش می دهند که هر چه مرد بهتر غذا بخورد، احتمال اینکه سرطان پروستات درجه پایین او به شکل خطرناک تری پیشرفت کند، کمتر می شود.
نتایج نشان می دهد که به ازای هر 12.5 امتیاز افزایش در تغذیه سالم در مقیاس 0-100، مردان 15 درصد کمتر به سرطان پروستات درجه 1 تا حداقل درجه 2 مبتلا می شوند و 30 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به درجه 3 یا بالاتر هستند. .
دکتر کریستین پاولوویچ“، یکی از محققین ارشد و استاد انکولوژی متخصص اورولوژی در دانشگاه جان هاپکینز در مریلند، گفت: «در حالی که مطالعات قبلی در مورد رژیم غذایی و ارتباط آن با سرطان پروستات انجام شده است، ما معتقدیم که اولین شواهد آماری قابل توجهی را ارائه می دهیم که رژیم غذایی سالم با کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات مرتبط است. مربوط به گروه های درجه بالاتر است.
برای این مطالعه، محققان داده های 886 مرد مبتلا به سرطان پروستات مرحله 1 را بین ژانویه 2005 و فوریه 2017 دنبال کردند.
همه مردان یک پرسشنامه رژیم غذایی را تکمیل کردند و محققان امتیاز شاخص تغذیه سالم را برای هر بیمار بر اساس پاسخ های آنها محاسبه کردند.
پاولوویچ وی افزود: “ما بررسی کردیم که آیا مردانی که رژیم غذایی با کیفیت بالاتری دارند کمتر احتمال دارد در سالهای بعد دوباره درجه بالاتری از سرطان پروستات را تجربه کنند.”
به گفته محققان، پس از میانگین 6.5 سال پیگیری، حدود 21 درصد از مردان به درجه 2 یا بالاتر و 6 درصد به درجه 3 یا بالاتر پیشرفت کرده بودند.
محققان دریافتند کسانی که بهتر غذا می خورند کمتر در معرض سرطان های خطرناک تری قرار دارند.
به گفته محققان، یافته ها نشان می دهد که کاهش التهاب ناشی از رژیم غذایی سالم می تواند یکی از دلایل عدم پیشرفت برخی سرطان های پروستات باشد.
پاولوویچ او گفت: «با این حال، مطالعات آینده با جمعیتهای متنوعتر برای تأیید واقعی ارتباط بین رژیم غذایی با کیفیت بالاتر و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات مورد نیاز است».