سلامت خانواده

با این نوشیدنی ها و غذاها سلامت حافظه را تامین کنید

به گزارش آنلاین سلامت نیوز، نتایج تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن منظم آب پرتقال با کاهش 47 درصدی خطر مشکلات حافظه ناشی از افزایش سن همراه است.

میوه هایی مانند انواع توت ها، سبزیجات نارنجی و قرمز و سبزیجات برگدار نیز ممکن است به محافظت در برابر از دست دادن حافظه کمک کنند.

به گزارش هلث، نتایج کنونی نتیجه مطالعه ای است که 27842 مرد را به مدت 20 سال تحت نظر داشت. هر چهار سال یکبار، از آنها در مورد غذاهایی که مصرف می‌کردند سؤال می‌شد و آزمایش‌هایی برای سنجش حافظه و مهارت‌های تفکر داده می‌شد. همچنین از آنها سؤالاتی پرسیده شد: “آیا در به خاطر سپردن لیست کوتاهی از اقلام مانند لیست خرید بیش از حد معمول مشکل دارید؟” آیا برای دنبال کردن یک مکالمه گروهی یا برنامه تلویزیونی به دلیل مشکلات حافظه خود بیش از حد معمول مشکل دارید؟

کسانی که 6 وعده میوه و سبزیجات در روز مصرف می کردند، 34 درصد کمتر در آینده مهارت های شناختی ضعیفی از خود نشان می دادند. خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر در میانسالی با سلامت شناختی بهتر بعدا همراه بود، حتی اگر مردان از خوردن میوه ها و سبزیجات دست کشیده باشند.

دکتر چانگ ژنگیوان، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: یکی از مهم ترین عوامل در این مطالعه این است که ما توانستیم چنین گروه بزرگی از مردان را در یک دوره 20 ساله تحقیق و ردیابی کنیم و نتایج بسیار گویا را به دست آوریم.

مطالعات ما شواهد بیشتری ارائه می دهد که انتخاب های غذایی می تواند برای سالم نگه داشتن مغز شما مهم باشد. البته این مطالعه فقط ارتباطی را نشان داد اما آن را ثابت نمی کند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا