سلامت خانواده

با این غذا کلسترول خون را کاهش دهید

به گزارش خبرآنلاین، دانه کتان می تواند بهترین دوست شما در برنامه کاهش وزن باشد و در عین حال به مهار بسیاری از مشکلات سلامتی از فشار خون و دیابت گرفته تا کلسترول بالا کمک کند.

ایسنا در گزارشی نوشت: دانه کتان یا دانه کتان منبعی غنی از اسیدهای چرب امگا 3، آنتی اکسیدان ها، پروتئین و فیبر غذایی است. این دانه مغذی و خاص سرشار از فیبر غذایی محلول در آب است و با مصرف آن می توانید از گرسنگی و سوزش سر دل در بین وعده های اصلی غذایی جلوگیری کنید. متخصصان تغذیه همچنین مصرف دانه کتان را به افرادی که از یبوست رنج می برند توصیه می کنند.

بذر کتان همچنین منبع گروهی از ریزمغذی ها به نام لیگنان است که یک آنتی اکسیدان قوی و در عین حال دارای خواص استروژنی است. این آنتی اکسیدان برای پیشگیری از برخی انواع سرطان از جمله سرطان سینه و پروستات نیز مفید است.

بعلاوه، دانه کتان به بهبود عملکرد مغز به ویژه در کودکان مبتلا به اوتیسم و ​​اختلال کم توجهی بیش فعالی کمک می کند و برای کنترل علائم افسردگی مفید است.

این دانه همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، خاصیت ضد پیری دارد و برای پوست و مو مفید است.

به گزارش ایندین تایمز، با این حال، متخصصان تغذیه در هند می گویند که وقتی دانه کتان را آسیاب شده مصرف کنید، می توانید تمام این فواید را از دانه کتان دریافت کنید، زیرا اگر دانه کتان را به طور کامل و با پوست بخورید، احتمالاً وقتی ترکیبات مغذی آن جذب شود، آن را نخواهید داشت. از طریق روده، این دانه ها مانند پوست از بدن دفع می شوند.

بنابراین پودر بذر کتان یا دانه های آسیاب شده را مصرف کنید زیرا در واقع روده قادر به هضم پوسته بیرونی سخت این دانه ها نیست.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا