سلامت خانواده

با این ادویه ها حافظه را تقویت کنید

به گزارش خبرآنلاین، بررسی ها نشان می دهد که تغذیه تاثیر بسزایی در پیشگیری از زوال شناختی دارد. در این زمینه، گنجاندن برخی ادویه ها در رژیم غذایی روزانه به جوانسازی مغز و بهبود عملکرد مغز تا 7 سال کمک می کند.

به گزارش بهداشت نیوز، در ادامه این مطلب ادویه هایی را معرفی کرده ایم که گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه می تواند از تحلیل شناختی جلوگیری کند. این ادویه ها عبارتند از:

زردچوبه
زردچوبه پرمصرف ترین ادویه در جهان است که علاوه بر پخت و پز، به دلیل خواص درمانی به ویژه اثر ضد التهابی آن شناخته شده است. ثابت شده است که مصرف زردچوبه توانایی های شناختی را بهبود می بخشد و امید به زندگی را افزایش می دهد. بر اساس مطالعات، زردچوبه حافظه را تقویت می کند و احتمال ابتلا به بیماری های تحلیل برنده مغز مانند آلزایمر را کاهش می دهد و نقش محافظتی در برابر زوال شناختی مرتبط با پیری دارد. زردچوبه دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به طول عمر کمک می کند.

زنجبیل
زنجبیل قرن هاست که به دلیل خواص درمانی آن مورد استفاده قرار می گرفته است. طبق مطالعات اخیر، مصرف زنجبیل با بهبود توجه، حافظه و پاسخگویی در بزرگسالان و کودکان، عملکرد مغز را تقویت می کند. زنجبیل همچنین التهاب و استرس اکسیداتیو را که باعث پیری سلولی می شود، کاهش می دهد.

دارچین
دارچین دارای خواص بی نظیری است که می توان به بهبود توانایی های شناختی اشاره کرد. مطالعات تاثیر دارچین را در افزایش توانایی های مغز به ویژه توجه و تمرکز حین کار نشان می دهد. همچنین دارچین با کاهش التهاب مغز و بهبود حساسیت به انسولین نقش محافظتی در برابر زوال شناختی دارد.

انجام دهید
هل علاوه بر عطر مطبوع خود دارای خواص درمانی است که از جمله آنها می توان به اثرات ضد التهابی قوی اشاره کرد که از استرس اکسیداتیو رادیکال های آزاد در بافت مغز جلوگیری می کند. علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که هل خستگی ناشی از عوامل استرس زا در حین کار و مطالعه را کاهش می دهد و هوشیاری و تمرکز را افزایش می دهد.

میخک
میخک ادویه ای با عطر تند و بومی مناطق گرمسیری جنوب آسیا و شرق آفریقا است. مطالعات نشان می دهد که عصاره میخک دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است که با رادیکال های آزاد در مغز مبارزه می کند و از بروز بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون می کاهد.

زیره سبز
زیره یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است که با اثر رادیکال های آزاد مقابله می کند و بنابراین در افزایش طول عمر و محافظت از نورون های بافت مغز موثر است. این اثرات باعث تقویت حافظه، تمرکز و یادگیری می شود.

رازیانه
رازیانه یک گیاه معطر است که می توان از آن در انواع سالاد و سوپ استفاده کرد. البته مصرف آن علاوه بر طعم لذیذ، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. همچنین مطالعات علمی نشان می دهد که مصرف رازیانه باعث بهبود توانایی های شناختی و به ویژه تقویت تمرکز و حافظه می شود.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا