سلامت خانواده

این ویتامین را در پاییز جدی بگیرید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی صحبت از سرماخوردگی و ویروس های پاییزی به میان می آید، ویتامین C ممکن است درمان کاملی برای آن نباشد، اما برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم این ویتامین به خصوص در نیمه دوم سال از ابتلا به بیماری های پی در پی جلوگیری می کند.

فواید ویتامین C فقط به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفولانزا محدود نمی شود. بلکه این ویتامین خطر ابتلا به بیماری های دیگر مانند ذات الریه و عفونت های ریوی را کاهش می دهد. حداکثر مقدار توصیه شده برای دریافت ویتامین C 500 تا 1000 میلی گرم در روز است. خوردن یک رژیم غذایی سالم و سالم بهترین راه برای دریافت تمام مواد مغذی مورد نیاز است و ویتامین C نیز از این قاعده مستثنی نیست.

ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته می شود، برای رشد، توسعه و ترمیم تمام بافت های بدن ضروری است. این ویتامین در بسیاری از عملکردهای بدن از جمله کلاژن سازی، جذب آهن، عملکرد مناسب سیستم ایمنی، ترمیم زخم ها و حفظ غضروف، استخوان ها و دندان ها نقش دارد.

ویتامین C یکی از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و مواد شیمیایی سمی و آلاینده هایی مانند دود سیگار محافظت کند. رادیکال های آزاد در ایجاد بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی و آرتریت نقش دارند.

برای تامین ویتامین C مورد نیاز بدن می توانید از غذاهایی مانند جعفری (200 میلی گرم در 100 گرم)، فلفل دلمه ای (120 میلی گرم)، کیوی (100 میلی گرم) و پرتقال (65 میلی گرم) استفاده کنید. همچنین مکمل های خوراکی این ویتامین به صورت قرص و شربت موجود است که پس از مشورت با پزشک می توانید از آنها استفاده کنید.

منبع: webmd

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا