این مکمل ها به پیشگیری از سرطان کمک می کنند – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از سلامتی D News، محققان دریافتند که شرکت کنندگان در مطالعه با سطوح بالاتر امگا 3 کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ، معده، ریه و سایر سرطان های دستگاه گوارش بودند.
به همین ترتیب، سطوح بالای امگا 6 منجر به کاهش نرخ 14 سرطان مختلف از جمله مغز می شود. ملانومامثانه و غیره
«یوچان ژانگمحقق ارشد دانشگاه جورجیا گفت: «این یافتهها نشان میدهد که افراد عادی باید روی دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود تمرکز کنند.»
این مطالعه بر اساس داده های بیش از 253000 شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی Biobank انگلستان انجام شد. به عنوان بخشی از این پروژه، شرکت کنندگان پرسشنامه های غذایی را پر کردند و سلامت آنها برای چندین دهه تحت نظارت قرار گرفت.
به گفته محققان، از این افراد، نزدیک به 30000 نفر به نوعی سرطان تشخیص داده شده اند.
این اسیدهای چرب در ماهیهای چرب، آجیل و روغنهای پخت و پز گیاهی یافت میشوند، اما بسیاری از افراد برای اطمینان از دریافت کافی از مکملهای روغن ماهی به سراغ مکملهای روغن ماهی میروند.
با این حال، مزایای این اسیدهای چرب جهانی نیست. محققان خاطرنشان کردند که سطوح بالای امگا 3 می تواند با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط باشد.