اگر کم خون هستید این میوه را قبل از پایان فصل بخورید
هانیه ناصری با اشاره به خواص میوه پائیزی خرمالو گفت: این میوه سرشار از ویتامین های A، B و C بوده و همچنین دارای مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.
باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت: وی به وجود مقادیر زیادی پکتین (فیبر محلول در آب) در خرمالو اشاره کرد و افزود: پکتین باعث کاهش چربی خون در مصرف خرمالو می شود، البته هر چه خرمالو رسیده باشد پکتین کمتری دارد. شامل.
این دکترای گیاهان دارویی با بیان اینکه خرمالو حاوی «تانن» نیز هست، خاطرنشان کرد: تانن موجود در خرمالو خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، فشار خون و دیابت را کاهش می دهد.
ناصری تصریح کرد: خرمالو دارای خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی است که با آنتی اکسیدان های موجود در زغال اخته و توت فرنگی قابل مقایسه است.
وی با بیان اینکه خرمالو یک میوه اسیدی است، گفت: این میوه حاوی اسید مالیک، تارتاریک و سیتریک است که باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می شود.
این دکترای طب طبیعی به خواص درمانی خرمالو نیز اشاره کرد و افزود: خرما برای پاکسازی کبد و کلیه و همچنین برای کم خونی بسیار مفید است.
ناصری تصریح کرد: خرمالو میوه ای است که می تواند رشد کودکان را تسریع کند و خانواده ها باید به مصرف این میوه توجه کنند.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین