اهمیت استفاده از منابع غذایی غنی از امگا 3 برای سلامت قلب و مغز
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب، عملکرد مغز و کاهش التهاب بسیار ضروری هستند. برخی از غذاهای گیاهی سرشار از این چربی های مفید هستند، به عنوان مثال، دانه چیا حاوی مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین و کلسیم است. به عنوان یکی از بهترین منابع گیاهی امگا 3 شناخته می شود، به طوری که تنها یک قاشق غذاخوری دانه چیا حاوی حدود پنج گرم اسیدهای چرب امگا 3 است، در ادامه به بررسی سایر منابع غذایی گیاهی غنی از امگا 3 می پردازیم:
بذر کتان
بذر کتان حاوی مقدار زیادی امگا 3 است، به طوری که یک قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده حاوی حدود 2.5 گرم امگا 3 است. می توانید دانه کتان آسیاب شده را با بلغور جو دوسر، جو دوسر، ماست مخلوط کنید یا به سایر غذاها اضافه کنید. اضافه کنید و از مزایای آن لذت ببرید.
گردو
گردو سرشار از امگا 3 است و تعداد انگشت شماری گردو حاوی حدود 2.5 گرم امگا 3 است و همچنین سرشار از آنتی اکسیدان، پروتئین، فیبر و سایر مواد مغذی مانند ویتامین E است که از سلامت مغز حمایت می کند.
سویا
سویا و محصولات مرتبط با آن منابع بسیار خوبی از امگا 3 هستند، با یک فنجان سویای پخته شده حاوی حدود 1.2 گرم امگا 3. این غذا سرشار از پروتئین، آهن و کلسیم است، بنابراین یک انتخاب غذایی بسیار سالم است که باید در نظر بگیرید. گرفته شده است
نخود
لوبیا چشم بلبلی حاوی مقدار زیادی امگا 3 است، این غذا حاوی مواد مغذی دیگری مانند فیبر، پروتئین و فولات نیز می باشد.