استفاده از “ماکروفر” خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد؟
غزاله اسلامیان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، با بیان اینکه سرطان یکی از مهم ترین عوامل مرگ و میر در جهان و ایران است، اظهار داشت: با رعایت سبک زندگی سالم و افزایش فعالیت بدنی می توان از بسیاری از سرطان ها پیشگیری کرد. علاوه بر این، رعایت برخی نکات تغذیه ای مانند انتخاب روش های پخت مناسب می تواند در پیشگیری از سرطان ها موثر باشد.
آیا استفاده از مایکروویو خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد؟
وی افزود: طبق آخرین شواهد علمی گزارش شده در دستورالعمل های بالینی پیشگیری از سرطان منتشر شده توسط انجمن سرطان آمریکا، امواج مایکروویو نوعی تشعشعات الکترومغناطیسی غیریونیزان هستند و استفاده از آنها در پخت و پز خطر ابتلا به سرطان را افزایش نمی دهد.
آیا کباب کردن غذا برای سلامتی مضر است؟
اسلامیان تصریح کرد: از سوی دیگر روش های پخت شامل کباب کردن، دود کردن یا سرخ کردن گوشت ها (به ویژه گوشت قرمز) در دمای بالا می تواند باعث ایجاد واکنش های شیمیایی شود که منجر به تشکیل ترکیبات سرطان زایی به نام «آمین های هتروسیکلیک» می شود.
بهترین ظروف برای گرم کردن غذا در مایکروویو
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: استفاده از ظروف شیشه ای پیرکس یا ظروف مخصوص استفاده در مایکروویو برای گرم کردن غذا توصیه می شود. همچنین توصیه می شود که افراد هنگام روشن بودن مایکروویو نزدیک آن نباشند.
انتهای پیام/