سلامت خانواده

استفاده از رنگ قرمز پوست حشرات در محصولات غذایی – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، اخیرا موضوع استفاده از E120 در فضای مجازی در خصوص برخی محصولات غذایی به ویژه تنقلات مطرح شده و نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

حسین رستگر رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو توضیح داد: بررسی های علمی و فقهی دقیقی انجام شد تا منشاء رنگ و فرآیند تولید آن مطابق با موازین بهداشتی و موازین شرعی باشد.

وی تاکید کرد: با این مصوبه استفاده از رنگ قرمز طبیعی در محصولات غذایی از جمله برخی از غذاهای صنعتی پرطرفدار برای کودکان برای مصرف کنندگان بلامانع است. همچنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال بر روند تولید و عرضه این رنگ طبیعی نظارت دارند تا موازین شرعی نیز همزمان با رعایت شرایط بهداشتی رعایت شود.

رستگار از مردم خواست در هنگام خرید محصولات صنعتی به برچسب ترکیبات توجه کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را به اطلاع آنان برسانند تا اقدامات نظارتی انجام شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا