تاثیر مصرف گردو بر عملکرد مغز و بهبود سلامت آن

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گردو از آنجایی که سرشار از مواد مغذی است و از عملکرد شناختی حمایت می کند، برای تقویت سلامت مغز بسیار مفید است. همچنین گردو دارای مقدار قابل توجهی آلفا اسید است لینولنیک (ALA) نوعی اسید چرب امگا 3 گیاهی است و برای رشد و سیگنال دهی سلول های مغز بسیار مفید است. اسیدهای چرب امگا 3 از ساختار و ارتباطات نورون ها پشتیبانی می کنند، حافظه و عملکرد شناختی را بهبود می بخشند و خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهند.
علاوه بر این، گردو سرشار از آنتی اکسیدان های قوی از جمله ویتامین E، ملاتونین و پلی فنول ها است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلول های مغز و کاهش روند پیری مغز کمک می کند. با محافظت از سلول های مغز در برابر آسیب و حمایت از جریان خون، پلی فنول های موجود در گردو به بهبود توانایی یادگیری و حفظ سلامت مغز در طولانی مدت کمک می کند.
مواد مغذی موجود در گردو به تنظیم انتقال دهنده های عصبی در مغز و کاهش علائم افسردگی و اضطراب کمک می کند. گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و پلی فنول ها است و نقش مستقیمی در ثبات عاطفی و سلامت روان دارد. همچنین به تعادل احساسات، کاهش استرس و ایجاد دیدگاه مثبت تری نسبت به زندگی کمک می کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد که گردو از تجمع پلاک های مضر جلوگیری می کند آمیلوئیدخطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.



