مقابله با پوکی استخوان با این غذای خوشمزه
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتهاند آلو میتواند به جلوگیری یا به تاخیر انداختن از دست دادن استخوان در زنان یائسه کمک کند، احتمالاً به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، که هر دو در از دست دادن استخوان نقش دارند. منجر شدن
به گزارش ساینس دیلی، کانی راجرز، سرپرست تیم تحقیقاتی، گفت: در زنان یائسه، سطوح پایین استروژن می تواند استرس اکسیداتیو و التهاب را افزایش دهد و خطر ضعیف شدن استخوان ها را افزایش دهد که ممکن است منجر به شکستگی شود. گنجاندن آلو در رژیم غذایی ممکن است با کند کردن یا معکوس کردن این روند به محافظت از استخوان ها کمک کند.
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوانها ضعیف یا شکننده میشوند و ممکن است برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما محققان میگویند که در بین زنان بالای 50 سال شایعتر است. این بیماری بیش از 200 میلیون زن در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار میدهد و هر سال باعث تقریباً 9 میلیون شکستگی میشود.
به گفته محققان، میوه ها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند، می توانند به طور بالقوه به محافظت در برابر پوکی استخوان کمک کنند.
به گفته محققان، استخوان ها به طور مداوم سلول های استخوانی جدید می سازند و سلول های قدیمی را در طول زندگی از بین می برند. اما پس از 40 سالگی، این تجزیه سلول های قدیمی شروع به پیشی گرفتن از تشکیل سلول های جدید می کند. این فرآیند می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله التهاب و استرس اکسیداتیو باشد، یعنی زمانی که رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن نامتعادل هستند.
با این حال، آلو دارای فواید تغذیه ای زیادی مانند مواد معدنی، ویتامین K، ترکیبات فنلی و فیبر رژیمی است که همگی می توانند به مقابله با برخی از این اثرات کمک کنند.
محققان در این تحقیق با بررسی داده های 16 مطالعه پیش بالینی در مدل های جوندگان، 10 مطالعه پیش بالینی و 2 کارآزمایی بالینی دریافتند که خوردن آلو به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو و بهبود سلامت استخوان ها کمک می کند.
به عنوان مثال، آزمایشات بالینی نشان داد که خوردن 100 گرم آلو (حدود 10 آلو) روزانه به مدت یک سال، تراکم استخوان استخوان های ساعد و پایین ستون فقرات را بهبود می بخشد و علائم چرخش استخوان را کاهش می دهد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین