کدام غذاها رقیق کننده خون هستند؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مصرف برخی از مواد غذایی به عنوان رقیق کننده طبیعی خون عمل می کند، به این معنا که می تواند به جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود سلامت قلب کمک کند. این غذاها حاوی ترکیباتی هستند که به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کنند، بنابراین توصیه می شود برای بهبود گردش خون آنها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
سیر
سیر به دلیل ترکیب فعال آلیسین یکی از رقیقکنندههای طبیعی خون محسوب میشود. آلیسین این به جلوگیری از تجمع پلاک ها، کاهش خطر لخته شدن خون، کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب کمک می کند.
زنجبیل
زنجبیل دارد سالیسیلات از تجمع پلاک ها جلوگیری می کند و به بهبود گردش خون کمک می کند، بنابراین توصیه می شود زنجبیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
زردچوبه
زردچوبه حاوی ترکیب فعالی به نام کورکومین است که به رقیق شدن خون کمک می کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که کورکومین می تواند با مسدود کردن آنزیم های لخته کننده التهاب را کاهش دهد و همچنین خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد که به سلامت رگ ها کمک می کند.
اسیدهای چرب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی های چرب، دانه های چیا، دانه های کتان و گردو برای سلامت قلب و خون بسیار مفید هستند. نتایج بررسی ها نشان می دهد که امگا 3 از تجمع پلاک در رگ های خونی جلوگیری می کند و به عنوان یک رقیق کننده طبیعی خون محسوب می شود.
غذاهای حاوی ویتامین E
ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که با کاهش لخته شدن خون، نقش بی نظیری در بهبود سلامت قلب ایفا می کند. این ویتامین به طور مستقیم خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد و خطر حمله قلبی یا سکته را کاهش می دهد. دانه های آفتابگردان، بادام، گردو، اسفناج و آووکادو حاوی مقدار زیادی ویتامین E هستند که گردش خون را بهبود می بخشد و از سلامت قلب و عروق حمایت می کند.
توت و انگور
توت فرنگی، زغال اخته، انگور و کشمش سرشار از پلی هستند فنل و سالیسیلات به عنوان رقیق کننده های طبیعی شناخته می شوند و مصرف آنها سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد.
پیاز و گوجه فرنگی
پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی و فلاونوئیدها است که به طور طبیعی احتمال لخته شدن خون را کاهش داده و از مشکلات قلبی عروقی جلوگیری می کند. گوجه فرنگی همچنین حاوی مقدار زیادی سالیسیلات است که به رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن خون معروف است. آنتی اکسیدان های قوی موجود در این غذاها التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند.
شکلات تلخ
شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که باعث بهبود سلامت رگ های خونی، کاهش احتمال لخته شدن خون و رقیق شدن خون می شود.



