این غذاها برای قلب شما مفید است – خبرگزاری مهر ایران و جهان

یونگ لی، نویسنده اصلی این مطالعه و دانشجوی دکترای تغذیه در کینگز کالج لندن، می گوید: «این تحقیق شواهد قوی ارائه می دهد که ثابت می کند غذاهای غنی از پلی فنل در رژیم غذایی یک راه ساده و موثر برای حمایت از سلامت قلب است.
همانطور که تیم او توضیح داد، پلی فنل ها ترکیبات طبیعی هستند که مدت هاست برای سلامت قلب، مغز و روده مفید شناخته شده اند.
در مطالعه جدید، تیم تحقیقاتی فشار خون و سطح کلسترول بیش از 3100 بزرگسال بریتانیایی را به مدت 11 سال پیگیری کردند. آنها همچنین پروفایل های خطر قلبی عروقی شرکت کنندگان مانند امتیاز خطر ASCVD و HeartScore را ردیابی کردند.
آنها سطوح متابولیتهای خاصی را در ادرار شرکتکنندگان برای ردیابی میزان دریافت پلیفنل در رژیم غذایی مورد بررسی قرار دادند.
لی و همکارانش گزارش دادند که با افزایش سطح متابولیت های پلی فنل، عوامل خطر قلبی مانند فشار خون و سطح کلسترول بهبود یافتند. این شامل افزایش سالم در سطح کلسترول HDL بود.
به نظر می رسد این فواید از دو نوع پلی فنول، به ویژه فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک ناشی می شود.
این مطالعه همچنین از «امتیاز غذایی پلی فنول» (PPS) استفاده کرد که به محققان کمک کرد میزان دریافت 20 غذای مختلف غنی از پلی فنل مانند چای، قهوه، انواع توت ها، روغن زیتون، آجیل و غلات کامل را محاسبه کنند.
به گفته نویسندگان، غذاهای غنی از پلی فنل اغلب سلامت قلب و عروق را همراه با سایر عوامل در یک رژیم غذایی سالم تقویت می کنند.
آنا رودریگز-ماتئوس، استاد تغذیه انسانی در کینگز کالج لندن و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «یافتههای ما نشان میدهد که پیروی طولانیمدت از رژیمهای غذایی غنی از پلیفنل میتواند به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را با افزایش سن کاهش دهد.»
او گفت: «حتی تغییرات کوچک و پایدار در مواد غذایی مانند انواع توت ها، چای، قهوه، آجیل و غلات کامل ممکن است در طول زمان به محافظت از قلب کمک کند.
به گفته آنها، اگرچه خطرات قلبی افراد به طور طبیعی با افزایش سن افزایش می یابد، اما تحقیقات آنها نشان می دهد که رژیم های غذایی غنی از پلی فنول ها به کند کردن این روند کمک می کند.
به گفته لی، “این ترکیبات گیاهی به طور گسترده در غذاهای روزمره در دسترس هستند و آن را به یک استراتژی عملی بهداشتی برای اکثر مردم تبدیل می کنند.”



