سلامت خانواده

غذاهای غنی از پتاسیم که برای قلب مفید هستند

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیروی از یک رژیم غذایی سالم برای بهبود سلامت قلب بسیار ضروری است، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف مواد غذایی سرشار از پتاسیم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. پتاسیم یک ماده معدنی ضروری است که به تعادل سطح مایعات بدن، تنظیم ضربان قلب و کنترل فشار خون با حذف سدیم اضافی کمک می کند. در ادامه، تعدادی از غذاهای غنی از پتاسیم را که به بهبود سلامت قلب کمک می کنند، بررسی خواهیم کرد:

آووکادو

آووکادو سرشار از پتاسیم است و نیمی از آووکادو تقریباً 360 میلی گرم پتاسیم دارد که به دفع سدیم اضافی بدن کمک می کند و در نتیجه فشار خون را کاهش می دهد. چربی های سالم و فیبر موجود در آن نیز به تامین انرژی بدن کمک می کند.

موز

هر موز متوسط ​​حدود 330 میلی گرم پتاسیم دارد، نتایج مطالعات نیز نشان می دهد که مصرف این میوه به کاهش فشار خون و همچنین کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

اسفناج

اسفناج که نوعی سبزی برگی است سرشار از پتاسیم است به طوری که هر 80 گرم آن تقریباً 545 گرم پتاسیم دارد. منیزیم و ویتامین های موجود در اسفناج به همراه پتاسیم سلامت قلب را بهبود می بخشد.

ماهی سالمون

ماهی هایی مانند سالمون منبع خوبی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به تنظیم ریتم قلب و کاهش التهاب کمک می کند و در نتیجه سلامت قلب را بهبود می بخشد.

عدس

عدس پتاسیم زیادی دارد و مصرف آن باعث کاهش فشار خون می شود. این ماده غذایی می تواند جایگزین هوشمندی برای کربوهیدرات های فرآوری شده باشد و به کنترل طبیعی سدیم کمک کند.

چغندر

چغندر سرشار از پتاسیم، فیبر و مواد مغذی است که به کاهش التهاب کمک می کند و برای سلامت قلب بسیار مفید است، بنابراین توصیه می شود آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا