سلامت خانواده

افزایش موارد پودر زعفران تقلبی در بازار – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، رویا امیری با بیان اینکه سهولت استفاده و قیمت ظاهرا مناسب پودر و عصاره زعفران باعث افزایش تقاضا برای این محصولات شده است، گفت: پودر شدن زعفران امکان اختلاط آن با مواد ارزان قیمتی مانند زردچوبه، گلرنگ، رنگ های مصنوعی و پودر پوست انار را افزایش می دهد.

او به ویژه نسبت به وجود رنگ های مصنوعی هشدار داد تارترازین وی در برخی از نمونه های تقلبی افزود: این رنگ می تواند عوارضی مانند حساسیت، بیش فعالی در کودکان و افزایش خطر ابتلا به سرطان ایجاد کند و نیاز به نظارت دقیق تری بر مصرف کنندگان دارد.

رئیس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ادامه داد: عصاره های پودری معمولا حاوی فیلر و درصدی پودر یا عصاره زعفران هستند، بنابراین تشخیص محصول اصلی از تقلبی دشوارتر است. اگرچه تست های تخصصی دقیق ترین روش تشخیص تلقی می شوند، اما مصرف کنندگان می توانند با چند تست ساده (رنگ، ​​طعم و عطر) اصالت محصول را تا حدودی ارزیابی کنند.

وی با تاکید بر اهمیت خرید از فروشگاه های معتبر گفت: قیمت های غیر واقعی و بسیار پایین مهم ترین نشانه محصولات تقلبی است. توجه به پروانه ساخت بهداشتی و اصالت بسته بندی باید در اولویت مصرف کنندگان قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا