پای مرغ معجزه مفاصل نیست! – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید هادی گفت: پای مرغ منبعی غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است که می تواند در تقویت مفاصل موثر باشد، اما تکیه صرف به آن برای ترمیم غضروف یک اشتباه تغذیه ای است و بدن برای این فرآیند نیاز به یک رژیم غذایی متعادل و کامل دارد.
وی در تشریح عملکرد کلاژن در بدن افزود: پای مرغ سرشار از کلاژن است، همان پروتئینی که پوست، استخوان ها، تاندون ها و به ویژه غضروف ها را قوی و انعطاف پذیر می کند. وقتی پای مرغ به خوبی پخته شد، ژلاتین آن آزاد می شود و به تقویت غضروف، کاهش درد مفاصل و کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک می کند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: برای بهره مندی حداکثری از مصرف پای مرغ، پای مرغ باید به خوبی پخته شود. دیگ بخار تا زمانی که ژلاتین آن کاملا آزاد شود. باید بدون چربی و نمک زیاد مصرف شود. مصرف همزمان پای مرغ با مواد حاوی ویتامین C مانند هویج یا لیمو به دلیل نقش ویتامین C در تولید کلاژن باعث بهبود جذب آن می شود.
هادی در ادامه با اشاره به اینکه ساخت غضروف نیاز به رژیم غذایی کامل دارد، یادآور شد: پای مرغ به دلیل وجود کلاژن و ژلاتین می تواند کمی کمک کند اما به تنهایی برای ساخت و ترمیم غضروف کافی نیست.
وی تصریح کرد: فرآیند غضروف سازی به طیف کاملی از مواد مغذی دیگر نیاز دارد. ویتامین C موجود در مرکبات و فلفل دلمه ای؛ پروتئین های سالم موجود در گوشت، تخم مرغ و حبوبات؛ روی و منیزیم موجود در آجیل و سبزیجات.
هادی در گفتگو با رادیو سلامت توصیه کرد: برای داشتن استخوان ها و غضروف های سالم در کنار مصرف مواد مفیدی مانند پای مرغ از یک رژیم غذایی متعادل و کامل پیروی کنیم و صرفا به یک ماده غذایی متکی نباشیم.



