سلامت خانواده

کدام غذاها برای سلامت کبد مضر هستند؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که افراد زیادی در سراسر جهان از بیماری های کبدی رنج می برند و سبک زندگی ناسالم مانند سیگار کشیدن و پیروی از رژیم غذایی ناسالم بر سلامت کبد تاثیر منفی می گذارد. به عنوان مثال مصرف برخی غذاها سلامت کبد را به خطر می اندازد که در زیر به بررسی برخی از آنها می پردازیم:

نوشیدنی های انرژی زا و فست فود

نوشیدنی های انرژی زا عملکرد کبد را مختل می کنند، به طوری که مصرف آن باعث افزایش قند خون و مقاومت به انسولین می شود که با آسیب کبدی همراه است. علاوه بر این، نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف فست فود باعث افزایش سطح چربی کبد و بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی می شود.

گوشت های فرآوری شده و غذاهای سرشار از سدیم

نتایج تحقیقات منتشر شده نشان می دهد که مصرف غذاهای غنی از سدیم خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را تا 35 درصد افزایش می دهد. گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به دلیل وجود نیتریت ها، نیترات ها و مواد نگهدارنده خطر ابتلا به بیماری های کبدی، مقاومت به انسولین و دیابت را افزایش می دهند.

کربوهیدرات های تصفیه شده

کربوهیدرات های تصفیه شده مانند شیرینی ها، پاستا و برنج سفید از دیگر غذاهایی هستند که احتمال ابتلا به کبد چرب را افزایش می دهند. بنابراین توصیه می شود گندم یا غلات جایگزین برنج شود تا اثرات معکوس داشته باشد.

زردچوبه

اگرچه زردچوبه فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث آسیب کبدی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا