طعم دهنده ای که طعم مرگ را می دهد+فیلم – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سلامت جو، یکی از افزودنی هایی که ایرانی ها در تهیه غذا از آن زیاد استفاده می کنند زعفران است. اما همان محصول کشاورزی با رنگ و لعاب زیبا در صورت تقلبی بودن; می تواند خطرناک باشد و برای مصرف کننده عوارض داشته باشد.
بازرسان بهداشت محیط در بازرسی از برخی رستوران ها و آشپزخانه ها، سوپرمارکت ها و … به مواردی از تقلب در مواد افزودنی مواد غذایی برخورد می کنند.
اگرچه غذا اساسی ترین نیاز برای بقا است، اما در صورت عدم ایمنی و کیفیت لازم می تواند منجر به بیماری های جدی شود. سالانه بیش از 600 میلیون نفر در سراسر جهان از بیماری هایی رنج می برند که منشأ آن مصرف مواد غذایی آلوده یا ناایمن است.
عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است نسبت به خطرات مصرف مواد غذایی ناسالم هشدار داد.
محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو با عنوان این مطلب که بسیاری از محصولاتی که به نام «عصاره زعفران» در برخی فروشگاهها و همچنین فروش اینترنتی به فروش میرسند، فاقد مجوز رسمی و اطلاعات معتبر تولیدکننده هستند و برخی کاملاً جعلی و شیمیایی هستند، به طوری که سلامت مصرفکننده را تهدید میکنند.
بررسی های آزمایشگاهی نشان داده است که در تولید عصاره زعفران تقلبی از رنگ صنعتی «تارتارازین» که ماده ای سرطان زا و غیرخوراکی است، استفاده می شود.



