چای سبز؛ محافظ طبیعی کبد و قلب – خبرگزاری مهر ایران و جهان

سیدموید علویان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: چای سبز یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی های دنیا از برگ گیاه کاملیا تهیه می شود. Sinensis تهیه می شود و به دلیل عدم اکسیداسیون، غنی از آنتی اکسیدان های فعال باقی می ماند.
وی افزود: مطالعات نشان داده است که مصرف روزانه چای سبز به ویژه برای افراد چاق یا کم تحرک می تواند از تجمع چربی در اطراف کبد جلوگیری کند. البته تاثیر آن زمانی کاملتر می شود که همراه با رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه ها باشد.
علویان در ادامه به خواص کلیدی چای سبز اشاره کرد و گفت: افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن یکی از خواص چای سبز است که با ترکیب کافئین و کاتچین باعث تسریع چربی سوزی می شود.
وی افزود: با توجه به پلی فنول های موجود در چای سبز با خنثی سازی رادیکال های آزاد از سلول ها محافظت کرده و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
این استاد پیشکسوت دانشگاه ادامه داد: مصرف چای سبز باعث کاهش LDL و جلوگیری از تجمع چربی در رگ ها می شود که مهم ترین عامل محافظتی برای قلب و عروق است.
علویان افزود: ترکیب کافئین و ال تیانین به افزایش تمرکز، آرامش روحی و کاهش استرس کمک می کند.
وی با عنوان این مقاله گفت: نوشیدن روزانه 2 تا 3 فنجان چای سبز به ویژه بین وعده های غذایی می تواند اثرات مثبتی بر سلامت عمومی بدن داشته باشد، اما مصرف زیاد آن ممکن است باعث بی خوابی یا مشکلات گوارشی شود.



