بهداشت و درمان

بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند

به گزارش خبرگزاری سلامت، بر اساس مطالعات علمی، دیابتی ها می توانند در چارچوب یک رژیم غذایی متعادل و با رعایت توصیه های متخصص تغذیه، مقدار مشخصی قند، شکر، شکلات یا سایر مواد ساده حاوی کربوهیدرات را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

کلمه کلیدی در کنترل دیابت اعتدال است. هدف اصلی حفظ و کنترل سطح قند خون در محدوده طبیعی و عدم حذف کامل مواد قندی است. هنگامی که تعادل بین رژیم غذایی، فعالیت بدنی و داروهای کنترل قند خون حفظ نشود، نوسانات قند خون می تواند خطرناک باشد.

کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه خاطرنشان کردند که مسئله مهم در مدیریت دیابت توجه به میزان کل کربوهیدرات مصرفی است نه صرفاً پرهیز از شکر یا شیرینی. با این حال، از آنجایی که بسیاری از غذاهای شیرین دارای چربی زیاد و مواد مغذی کم هستند، مصرف بیش از حد آنها توصیه نمی شود.

بر اساس شواهد علمی، بیماران دیابتی می توانند تا 10 درصد از کالری روزانه خود را به کربوهیدرات های ساده مانند شکر یا شکلات اختصاص دهند. همچنین در شرایط افت قند خون (قند خون کمتر از 70 میلی گرم در دسی لیتر) مصرف کربوهیدرات های ساده مانند شکر، شکلات یا آب میوه برای درمان ضروری است.

بنابراین ممنوعیت کامل مصرف قند و مواد قندی در بیماران دیابتی نادرست و غیرعلمی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا