سلامت خانواده

غذاهای مفید برای تقویت حافظه و تمرکز را بشناسید

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مغز انسان برای عملکرد خوب به طور مداوم به مواد غذایی باکیفیت و مناسب نیاز دارد، نتایج بررسی ها نشان می دهد مصرف برخی مواد غذایی به بهبود حافظه و تمرکز کمک می کند و سلول های مغز را از آسیب محافظت می کند. در ادامه به بررسی تعدادی از مواد غذایی مفید برای مغز می پردازیم:

ماهی چرب

ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که اجزای ساختاری مهم سلول های مغز هستند. این نوع چربی ها از اتصالات عصبی پشتیبانی می کنند، التهاب را کاهش می دهند و جریان خون را در مغز بهبود می بخشند، بنابراین مصرف منظم ماهی های چرب به بهبود عملکرد مغز کمک می کند.

انواع توت ها

انواع توت ها مانند توت فرنگی و بلوبری سرشار از فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها هستند که به محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می کنند. بنابراین مصرف توت باعث بهبود عملکرد حافظه می شود.

سبزیجات برگ سبز

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم بروکلی و کلم پیچ سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین K، فولات و بتاکاروتن هستند. مصرف منظم این ماده غذایی به کاهش سرعت زوال شناختی و حمایت از سلول های مغزی سالم کمک می کند.

آجیل

آجیل سرشار از چربی های غیراشباع سالم، ویتامین E و آنتی اکسیدان هایی است که به بهبود عملکرد مغز کمک می کند. آجیل، به خصوص گردو، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که حافظه را تقویت می کند.

غلات کامل

غلات کامل از جمله برنج، گندم، جو و غیره کینوا آنها انرژی مورد نیاز مغز را تامین می کنند و عملکرد شناختی را بهبود می بخشند. غلات کامل سرشار از فیبر، ویتامین B و سایر ریزمغذی‌های مفید برای مغز هستند.

تخم مرغ

حاوی تخم مرغ کولین نقش کلیدی در بهبود حافظه و یادگیری دارد. تخم مرغ علاوه بر پروتئین و چربی، سرشار از ویتامین های گروه B است که به کاهش التهاب و حمایت از سلامت سلول های مغز کمک می کند.

شکلات تلخ

فلاونوئیدها، کافئین و آنتی اکسیدان های موجود در شکلات تلخ باعث افزایش جریان خون در مغز، بهبود هوشیاری و بهبود حافظه می شود.

زردچوبه

زردچوبه سرشار از یک ماده فعال به نام کورکومین است که به بهبود حافظه و خلق و خوی کمک می کند. می توانید آن را به شیر، سوپ یا سایر غذاها اضافه کنید تا از فواید زردچوبه بهره مند شوید.

دانه ها

برخی از دانه ها مانند تخمه کدو تنبل، تخمه آفتابگردان، دانه کتان و دانه چیا منابع عالی منیزیم، روی، آهن و مس هستند که برای عملکرد صحیح مغز مفید هستند.

چای سبز

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از سلامت مغز محافظت می کند، بنابراین توصیه می شود چای سبز را جایگزین چای یا قهوه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا