هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب

کارشناس معاونت غذا و داروی سازمان غذا و دارو از خطرات نوسازی ظروف نچسب بدون مجوز بهداشتی خبر داد و گفت: استفاده از ظروف اکسید شده، مواد نچسب صنعتی غیرغذایی و افزودنی های نامناسب در این فرآیند می تواند سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند.
به گزارش خبرگزاری سلامت به نقل از سازمان غذا و دارو، نرگس سموری با اشاره به نوسازی در برخی از کارگاه های بدون مجوز افزود: عدم نظارت بهداشتی و انجام فرآیند در محیط های غیراستاندارد احتمال آلودگی شیمیایی و کاهش ایمنی مصرف را افزایش می دهد.
سموری تاکید کرد: صدور و تمدید مجوز بهداشتی ساخت برای بازسازی ظروف نچسب تنها توسط معاونت غذا و دارو انجام می شود و تنها واحدهای تولیدی دارای مجوز ساخت مجاز به انجام این فرآیند هستند.
به گفته وی، واحدهای صنفی تنها مجاز به جمع آوری کانتینرهای مستهلک شده و ارسال آن به کارخانه ها یا کارگاه های دارای مجوز بهداشتی هستند تا روند بازسازی با نظارت کامل انجام شود.
سموری تصریح کرد: ظروف بازسازی شده باید بر اساس استانداردهای ملی تولید شوند و درج عبارت ریفربیش به صورت خوانا بر روی برچسب کالا الزامی است تا مصرف کنندگان از ماهیت محصول مطلع شوند.



