بهداشت و درمان

 هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب

کارشناس معاونت غذا و داروی سازمان غذا و دارو از خطرات نوسازی ظروف نچسب بدون مجوز بهداشتی خبر داد و گفت: استفاده از ظروف اکسید شده، مواد نچسب صنعتی غیرغذایی و افزودنی های نامناسب در این فرآیند می تواند سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند.

به گزارش خبرگزاری سلامت به نقل از سازمان غذا و دارو، نرگس سموری با اشاره به نوسازی در برخی از کارگاه های بدون مجوز افزود: عدم نظارت بهداشتی و انجام فرآیند در محیط های غیراستاندارد احتمال آلودگی شیمیایی و کاهش ایمنی مصرف را افزایش می دهد.

سموری تاکید کرد: صدور و تمدید مجوز بهداشتی ساخت برای بازسازی ظروف نچسب تنها توسط معاونت غذا و دارو انجام می شود و تنها واحدهای تولیدی دارای مجوز ساخت مجاز به انجام این فرآیند هستند.

به گفته وی، واحدهای صنفی تنها مجاز به جمع آوری کانتینرهای مستهلک شده و ارسال آن به کارخانه ها یا کارگاه های دارای مجوز بهداشتی هستند تا روند بازسازی با نظارت کامل انجام شود.

سموری تصریح کرد: ظروف بازسازی شده باید بر اساس استانداردهای ملی تولید شوند و درج عبارت ریفربیش به صورت خوانا بر روی برچسب کالا الزامی است تا مصرف کنندگان از ماهیت محصول مطلع شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا