هشدار نسبت به بازسازی غیربهداشتی ظروف نچسب – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، نرگس سموری گفت: استفاده از ظروف اکسید شده، مواد نچسب صنعتی با عیار غیر غذایی و افزودنی های نامناسب در این فرآیند می تواند سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند.
وی با اشاره به نوسازی در برخی از کارگاه های بدون مجوز افزود: عدم نظارت بهداشتی و انجام فرآیند در محیط های غیراستاندارد احتمال آلودگی شیمیایی و کاهش ایمنی مصرف را افزایش می دهد.
سموری تاکید کرد: صدور و تمدید مجوز بهداشتی ساخت برای بازسازی ظروف نچسب تنها توسط معاونت غذا و دارو انجام می شود و تنها واحدهای تولیدی دارای مجوز ساخت مجاز به اجرای این فرآیند هستند.
به گفته وی، واحدهای صنفی تنها مجاز به جمع آوری کانتینرهای مستهلک شده و ارسال آن به کارخانه ها یا کارگاه های دارای مجوز بهداشتی هستند تا روند بازسازی با نظارت کامل انجام شود.
بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، ظروف فرآوری شده باید بر اساس استانداردهای ملی تولید شوند و قید کلمه reconditioned به صورت خوانا بر روی برچسب محصول الزامی است تا مصرف کنندگان از ماهیت محصول مطلع شوند.



