سلامت خانواده

هشدار نسبت به بازسازی غیربهداشتی ظروف نچسب – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، نرگس سموری گفت: استفاده از ظروف اکسید شده، مواد نچسب صنعتی با عیار غیر غذایی و افزودنی های نامناسب در این فرآیند می تواند سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند.

وی با اشاره به نوسازی در برخی از کارگاه های بدون مجوز افزود: عدم نظارت بهداشتی و انجام فرآیند در محیط های غیراستاندارد احتمال آلودگی شیمیایی و کاهش ایمنی مصرف را افزایش می دهد.

سموری تاکید کرد: صدور و تمدید مجوز بهداشتی ساخت برای بازسازی ظروف نچسب تنها توسط معاونت غذا و دارو انجام می شود و تنها واحدهای تولیدی دارای مجوز ساخت مجاز به اجرای این فرآیند هستند.

به گفته وی، واحدهای صنفی تنها مجاز به جمع آوری کانتینرهای مستهلک شده و ارسال آن به کارخانه ها یا کارگاه های دارای مجوز بهداشتی هستند تا روند بازسازی با نظارت کامل انجام شود.

بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، ظروف فرآوری شده باید بر اساس استانداردهای ملی تولید شوند و قید کلمه reconditioned به صورت خوانا بر روی برچسب محصول الزامی است تا مصرف کنندگان از ماهیت محصول مطلع شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا