بهداشت و درمان

 هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء حیوانی و دریایی سازمان غذا و دارو نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی هشدار داد و گفت: زیرزمین ها و کارگاه های بدون مجوز نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و نظارتی بر سلامت فرآورده های آنها وجود ندارد. مردم سوسیس و کالباس را فقط از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر خریداری کنند.

به گزارش خبرگزاری سلامت از سازمان غذا و دارو، دکتر حشمت الله رضوی افزود: استفاده از ضایعات گوشتی در هیچ کارخانه ای که دارای مجوز بهداشت از سازمان غذا و دارو باشد امکان پذیر نیست. کلیه مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تاییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور بوده و فرآیند تولید زیر نظر مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام می شود.

وی با اشاره به تصاویر منتشر شده در اینترنت مبنی بر استفاده از گوشت بی کیفیت در تولید سوسیس و کالباس گفت: این تصاویر مربوط به کارگاه های غیر مجاز و غیرمجاز است و ربطی به کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سالم است تحت نظارت دائمی آزمایشگاهی است.

دکتر رضوی تاکید کرد: انتظار داریم مردم قبل از خرید از طریق سایت TTAC.ir اصالت کالا را بررسی کنند تا سلامت سفره خانواده تضمین شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا