هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء حیوانی و دریایی سازمان غذا و دارو نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی هشدار داد و گفت: زیرزمین ها و کارگاه های بدون مجوز نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و نظارتی بر سلامت فرآورده های آنها وجود ندارد. مردم سوسیس و کالباس را فقط از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر خریداری کنند.
به گزارش خبرگزاری سلامت از سازمان غذا و دارو، دکتر حشمت الله رضوی افزود: استفاده از ضایعات گوشتی در هیچ کارخانه ای که دارای مجوز بهداشت از سازمان غذا و دارو باشد امکان پذیر نیست. کلیه مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تاییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور بوده و فرآیند تولید زیر نظر مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام می شود.
وی با اشاره به تصاویر منتشر شده در اینترنت مبنی بر استفاده از گوشت بی کیفیت در تولید سوسیس و کالباس گفت: این تصاویر مربوط به کارگاه های غیر مجاز و غیرمجاز است و ربطی به کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سالم است تحت نظارت دائمی آزمایشگاهی است.
دکتر رضوی تاکید کرد: انتظار داریم مردم قبل از خرید از طریق سایت TTAC.ir اصالت کالا را بررسی کنند تا سلامت سفره خانواده تضمین شود.



