سلامت خانواده

کدام غذاها برای بهبود سلامت کبد مفید هستند؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، کبد عضوی حیاتی در بدن است و حفظ سلامت آن فواید زیادی برای سلامت عمومی دارد. نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف برخی غذاها از عملکرد کبد محافظت می کند، التهاب را کاهش می دهد و از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند. در ادامه به بررسی برخی از این غذاها می پردازیم:

انار

انار به بهبود آنزیم های کبدی در بزرگسالان مبتلا به چاقی و اختلالات متابولیک کمک می کند. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها، ترکیبات ضد التهابی و فیبر است که از کبد در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند، التهاب را کاهش می دهد و متابولیسم چربی را بهبود می بخشد.

چغندر

چغندر می تواند کبد را برای تولید آنزیم تحریک کند سامزداکمک به فرآیند سم زدایی همچنین سرشار از مواد مغذی و ترکیباتی مانند به ما بگویید، بتائین و فولات که برای سلامت کبد مفید هستند.

روغن زیتون

مصرف روغن زیتون به بهبود محتوای چربی کبد و آنزیم های کبدی کمک می کند. این روغن سرشار از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است که سلامت کبد را بهبود می بخشد.

ماهی چرب

اسیدهای چرب غیراشباع موجود در ماهی های چرب به بهبود سطح آنزیم های کبدی کمک می کند. ماهی های چرب مانند سالمون، خال مخالی ماخالی و ساردین سرشار از ترکیبات ضد التهابی است که استرس اکسیداتیو در کبد را کاهش می دهد.

زغال اخته

زغال اخته سرشار از پلی فنول است و خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد، بنابراین مصرف آن به بهبود عملکرد کبد و کاهش خطر ابتلا به بیماری های کبدی کمک می کند.

سبزیجات چلیپایی

سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم پیچ و گل کلم نقش مهمی در حمایت از سلامت کبد دارند. این سبزی ها آنزیم های کبدی مسئول سم زدایی مواد سرطان زا و سایر مواد مضر را فعال می کنند و سرشار از ترکیبات مفید برای کبد هستند. خواص آنتی اکسیدانی سبزیجات چلیپایی از سلول های کبد در برابر آسیب محافظت می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا