سلامت خانواده

اهمیت سلامت کبد/ کاهش 10 درصدی وزن بدن باعث بهبود وضعیت کبد می شود

نواب شمس پور در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در خصوص پیشگیری از بیماری کبد چرب اظهار کرد: عوامل مختلفی در ابتلا به کبد چرب نقش دارند و افراد برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید تمامی این شرایط را رعایت کنند.

وی افزود: مصرف غذاهای پرچرب به ویژه فست فودها، سرخ کردنی ها و کره را کاهش دهید و مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات را افزایش دهید.

مدیر کل آموزش همگانی معاونت آموزشی، پژوهشی و فناوری جمعیت هلال احمر گفت: استفاده از روغن های زیتون و کنجد سالم، پرهیز از نوشیدنی های شیرین، نوشابه، دسر، آب میوه های صنعتی.

وی ادامه داد: مصرف شکر و کربوهیدرات های ساده برنج و نان سفید را محدود کنید، چاقی عامل اصلی بیماری کبد چرب است و کاهش پنج تا 10 درصد وزن باعث بهبود وضعیت کبد می شود.

شمس پور خاطرنشان کرد: فعالیت بدنی و ورزش های مقاومتی و همچنین حداقل 30 دقیقه ورزش هوازی در اکثر روزهای هفته از ابتلا به این بیماری پیشگیری می کند.

مدیر کل آموزش همگانی معاونت آموزشی، پژوهشی و فناوری جمعیت هلال احمر افزود: افرادی که مبتلا به دیابت و چربی خون هستند باید تحت درمان قرار گیرند و با انجام آزمایشات دوره ای وضعیت کبد را بررسی کنند.

وی تصریح کرد: هشت ساعت خواب شبانه، استفاده از روش های آرامش بخش مدیتیشن و یوگا در مدیریت استرس موثر و مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا