بهداشت و درمان

غذای سالم، جامعه سالم؛ نقش فناوری و آگاهی در آینده تغذیه کشور

رئیس سازمان غذا و دارو با تبریک روز جهانی غذا به تمامی فعالان حوزه غذا بر ارتقای ایمنی و سلامت مواد غذایی کشور، استفاده از فناوری های نوین و داده محور در پایش محصولات و افزایش آگاهی عمومی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر مهدی پیرصالحی در پیامی به مناسبت روز جهانی غذا با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا گفت: ایمنی و سلامت غذایی یکی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت محصولات غذایی نیازمند همکاری همه بخش‌های دولتی و خصوصی است.

وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو متولی اصلی نظارت بر سلامت مواد غذایی است، تصریح کرد: این سازمان با اجرای طرح های نظارتی و کنترل کیفی در تلاش است تا زنجیره تامین مواد غذایی را در تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه محصولات غذایی ایمن کند.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به نقش فناوری های نوین در ارتقای سیستم نظارتی اشاره کرد و گفت: توسعه سامانه های هوشمند باعث افزایش شفافیت و سرعت تصمیم گیری در حوزه غذا شده است.

دکتر پیراصالحی از زحمات تمامی تولیدکنندگان، کارشناسان، محققان و ناظران حوزه غذایی در راستای تامین امنیت غذایی کشور قدردانی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا