سلامت خانواده

این غذاها فشار خون را افزایش می دهند

در سالهای اخیر ، افزایش فشار خون در ایران نگران کننده شده است ، تحقیقات ملی در ایران توسط وزارت بهداشت حاکی از افزایش فشار خون بالا است. تعداد فشار خون بالا در زنان ایرانی به ترتیب در مردان 2.3 ٪ و 2 ٪ ، 2 و 2 درصد و وضعیت در هر دو جنس در کل کشور در مقایسه با سالهای 1 و 2 به ترتیب است.

همشاهری در بیانیه ای نوشت: “آمار جهانی فشار خون بهتر نیست.” براساس آمار سازمان بهداشت جهانی ، حدود 1.5 میلیارد بزرگسال از 5 تا 5 سال فشار خون در سراسر جهان دارند و تعداد بیشتری از آنها (دو سوم) در کشورهای کم و متوسط ​​زندگی می کنند. تخمین زده می شود که 5 ٪ از بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا از بیماری خود آگاه نیستند.

اما از نظر تغذیه ، چه غذاهایی بر فشار خون تأثیر می گذارد و چه غذاهای جایگزین می توانند در کاهش فشار خون مؤثر باشند؟ دقیقاً مانند مدیریت وزن ، که حدود 2 ٪ رژیم غذایی را تشکیل می دهد ، آنچه ما می خوریم می تواند تأثیر عمیقی بر سلامت قلبی عروقی ما داشته باشد.

نوشیدنی های شیرین

نوشیدنی های شیرین و آب میوه ها مقصر هستند. جدا از کمک به افزایش وزن و مقاومت به انسولین ، هر دو همچنین فشار خون را افزایش می دهند. علاوه بر این ، مصرف بیش از حد فروکتوز ممکن است به طور مستقیم بر عملکرد عروق تأثیر بگذارد. نحوه استفاده از سالم: سعی کنید نوشیدنی های شیرین را با چای های گیاهی ، آب و طعم طبیعی جایگزین کنید.

قهوه

کافئین ، گرچه مورد علاقه همه افراد است ، اما با تحریک قلب و رگ های خونی می تواند به طور موقت فشار خون را افزایش دهد. اگرچه مصرف متعادل به طور کلی بی خطر است ، بیش از حد مصرف قهوه ممکن است باعث افزایش فشار خون در برخی افراد ، به ویژه افراد حساس به کافئین شود. اگر شاهد افزایش مداوم فشار خون پس از مصرف کافئین هستید ، کنترل مصرف و مشورت با پزشک مهم است.

رشته فرنگی فوری

این غذاها که تهیه و مقرون به صرفه هستند ، اغلب سدیم بسیار بالا هستند. یک بسته نودل فوری حاوی بیش از نیمی از مقدار توصیه شده نمک روزانه است. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی ، میزان سدیم (نمک) باید در میلی گرم (میلی گرم) ، هر دو گرم و هر 2 میلی لیتر محصول در برچسب تهیه شود. نحوه استفاده: فقط از نیمی از چاشنی Nodel استفاده کنید ، یا آن را با مخلوطی از گیاهان و نمک خود جایگزین کنید.

گوشت فرآوری شده

گوشتهای فرآوری شده معمولاً دودی یا با نمک و سایر مواد افزودنی ذخیره می شوند و آنها را به یکی از اصلی ترین دلایل فشار خون بالا تبدیل می کند. محصولات آیین اغلب حاوی نیترات و سایر مواد نگهدارنده هستند که ممکن است بر سلامت کشتی ها تأثیر بگذارد. نحوه استفاده: گوشتهای فرآوری شده را به موقع محدود کنید. برش های گوشت لاغر و تازه را انتخاب کنید.

پنیر

پنیر سرشار از کلسیم و پروتئین است و مورد توجه همه بخش های جامعه است. اما همچنین می تواند حاوی سدیم بالا ، به ویژه پنیرهای قدیمی مانند چدار ، پارمسان ، فاتوا و غیره باشد. مصرف مکرر این پنیرها به افزایش فشار خون کمک می کند. نحوه استفاده از آن ایمن: پنیرهای سدیم یا تازه را انتخاب کنید و باید به عنوان یک طعم دهنده استفاده شود ، نه به عنوان مؤلفه اصلی غذا.

نان و سایر محصولات نانوایی

ممکن است تعجب آور باشد ، اما نان و تمام نانوایی ها (نان ، شیرینی) برخی از منابع پنهان سدیم (نمک) هستند که اغلب برای بهبود بافت ، طعم و ماندگاری آنها استفاده می شود. برای استفاده ایمن از آن ، در صورت امکان ، برای کنترل مقدار نمک ، نان غلات کامل را انتخاب کنید.

محصولات فرکانس

هنگامی که ترشی تخمیر می شود ، برای سلامتی روده فواید دارد ، اما اغلب به دلیل فرآیند ساخت ترشی ، نمک زیادی دارد. یک وعده از آن می تواند بخش قابل توجهی از مقدار روزانه نمک (سدیم) را شامل شود. نحوه استفاده از استفاده ایمن: یک ترشی یا هر محصول تخمیر شده دیگر گاهی ، نه خیلی زیاد ، بلکه بیشتر در مقادیر کم و به عنوان یک چاشنی.

وعده های غذایی یخ زده

تهیه وعده های غذایی آماده مطمئناً آسان است ، اما معمولاً حاوی چربی های سدیم و ناسالم بیشتری هستند. این مواد همچنین در فشار خون بالا بلکه در معرض خطر عمومی ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند. نحوه استفاده از آنها: خیلی بهتر است که وعده های غذایی یخ زده یا آماده را انتخاب نکنید ، اما اگر مجبور هستید این کار را انجام دهید ، کسانی را که دارای برچسب یا برچسب تازه هستند و همیشه یک برچسب تغذیه ای برای نمک های پنهان ، مواد نگهدارنده و چربی های اشباع شده ترجیح می دهند که می توانند بر قلب و سلامتی شما تأثیر بگذارند.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا