توصیه های طب سنتی برای جلوگیری از آنفلوانزا و سرماخوردگی

گلامرزا کوردافاشاری گفت: “برخی از افراد ممکن است در پاییز انرژی ، افسردگی و کسالت را تجربه کنند و ممکن است روزهای کوتاه پاییز برای آنها خیلی خوشایند نباشد.” این همچنین توسط مطالعات انجام شده توسط هارت و گربورسگن در سال 6 تأیید شده است ، که نشان می دهد با کاهش نور و طول روزها ، دشواری خواب و پریشانی ذهنی در افراد مورد مطالعه افزایش یافته است که این نشانه سرما و خشکی است.
وی در اخبار نوشت: وی خاطرنشان كرد: خلق و خوی پاییز مانند نوشابه ، سرما و خشک است و افزود: “در ابتدای پاییز ، خلق و خوی هوا معتدل است و به تدریج به تدریج سرد است ، بنابراین پاییز اول کمی برای سالمندان قابل تحمل است ، اما در روزهای پایانی امکان پذیر است.
متخصص طب سنتی گفت: شیوع بیماری در پاییز با تغییر دمای هوا و ظهر و خنک در صبح و شب بسیار زیاد است ، و افزود: از آنجا که نقاط قوت در تابستان تضعیف می شود و خلط ظریف با گرمای تابستان مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد ، ماهیت تابستان کاملاً قادر به مقابله با بیماری نیست. بیماری های پوستی ، خارش ، اگزما و درد مفاصل و درد کمر و پا و غیره در این فصل شایع است. اگرچه خشکی تابستان بیش از پاییز است ، زیرا گرمای تابستان رطوبت بدن را ذوب می کند ، خشکی را کاهش می دهد ، در حالی که در پاییز باعث انجماد و غلظت رطوبت بدن و پاییز خشک می شود و در نتیجه باعث رطوبت و اندک در فصل پاییز می شود.
توصیه های تغذیه ای در فصل پاییز
کوردافشاری در پاییز پاییز گفت: در این فصل ، گلو و سینه ها به دلیل اختلاف دمای هوا ضعیف و مستعد ابتلا به بیماری هستند و بنابراین آب مضر مضر است ، مصرف غذاهای شور ، غذاهای تولیدی خلط مانند گوشت گاو ، عدس و بادمجان و غذای آماده.
وی خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای بیشتری که با کمی گرم همراه هستند ، مانند بره و بز یک ساله در این فصل ، توضیح داد: یکی از بهترین غذاهای این فصل Shorbub است. این آبگوشت است که از مرغ یا مرغ یا سایر گوشتهای ظریف با برخی از سبزیجات مانند اسفناج ، لوبیا مو ، جو خرد شده و برخی از ادویه های گرم تهیه می شود و ماهیت آن گرم و بدتر است. همچنین استفاده از سبزیجات و لوبیا گرم نیز مفید است. شربت گل رز و شکر ، شربت انار ، شربت پونه کوهی و سایر عملکردهای معتدل نیز در پاییز توصیه می شود.
توصیه هایی برای خوابیدن و بیدار شدن در فصل پاییز
استاد طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نوشیدن آب در پاییز در اوایل صبح خوب است و می گوید: “در پاییز ، ما باید از خوابیدن در یک مکان سرد جلوگیری کنیم و باید مراقب باشیم که هنگام خواب در معرض هوای سرد قرار نگیریم ؛ بنابراین ، به ویژه در کودکان و افراد که در معرض این فصول قرار دارند ، در معرض فلوران است. همیشه ممنوع است ، در این فصل خطرناک تر است.
وی در مورد نوع پوشش در پاییز توضیح داد: به طور کلی ، پاییز تفاوت دما در آب و هوا است و ما معمولاً صبح نسبتاً سرد و ظهر گرم داریم. دانشمندان طب سنتی توصیه می کنند که در هر دو مورد از پوشش مناسب برخورداریم تا از آسیب در هوا جلوگیری کنیم.
این متخصص گفت: “ورزش و جابجایی بدن در پاییز توصیه می شود بدن را کمی گرم کرده و تعادل خود را در سرما حفظ کند.”
توصیه هایی برای جلوگیری از انواع آنفولانزا و سرماخوردگی
متخصص طب سنتی باید برای جلوگیری از انواع آنفولانزا و سرماخوردگی و سایر ویروس ها ، از این توصیه ها و عدالت استفاده شود و گفت: توصیه می شود از یبوست با استفاده از آلو و انجیر و … و گرفتگی مانند مرغ ، مرغ و مرغ جلوگیری شود.
کوردافشاری خاطرنشان کرد که بهتر است غذاهای ترش مصرف کرده و از آب انار ،ما و آب میوه در غذاها استفاده کنید.
وی گفت: بوی نرگ ها ، مریم ، بوی پونه کوهی ، سیب ، نعنا ، گلاب ، نارنجی و نارنجی بهار مفید است ، و افزود که مصرف سیب حداقل 2 بار در روز است و آب سیب نیز توصیه می شود. توصیه می شود به طور مساوی با مقدار مساوی از دیو ، بابونه شیرازی ، آویشن ، نعنا ، دارچین و چای و یک قاشق غذاخوری به مدت ده دقیقه مخلوط شوید و سپس روزانه 2 تا 5 بار صاف و مصرف کنید. همچنین توصیه می شود که میوه میوه گل دم باشد و به مدت ده دقیقه بدون خط و هسته صاف شود و دو بار در روز استفاده شود.
این متخصص ، ضمن مشاوره در مورد مصرف گلاب ، بیدمشک ، بهار نارنجی و لانه ، گفت: توصیه می شود یک سس سالم را با یک قاشق روغن زیتون با یک قاشق غذاخوری یک قاشق چایخوری عسل ، یک قاشق غذاخوری یا یک قاشق غذاخوری بخورید. یا مخلوط کامل مخلوط مخلوط است.
Kordafshari همچنین توصیه کرد که از آب پیاز سفید ، یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری و یک قاشق غذاخوری عسل هر 2 ساعت استفاده شود ، و اضافه می کند: مصرف مداوم سیب ، شلیک ، زرد (هویج) و همچنین مصرف مداوم یک لیوان آب جوش و یک قاشق غذاخوری آب جوش و یک قاشق غذاخوری. همچنین توصیه می شود یک قاشق غذاخوری پودر شیرین بیان را با نیم قاشق غذاخوری شکر و نیم قاشق غذاخوری رازیانه مخلوط کرده و روزانه یک قاشق چایخوری بخورید.
وی گفت: “لازم است آب یخی ، هضم دیررس ، غذاهای سنگین مانند ماکارونی ، ماکارونی و فست فود و همچنین پرخوری و غذا خوردن مصرف شود ، توصیه می شود از شیرینی های کم استفاده کنید ، زیرا بسیاری از شیرینی ها ، به ویژه انواع مصنوعی ، باعث ضد زنگ بودن می شوند.” بهتر است از استفاده از محصولات باز مانند Labo و Bean در خیابان ها و خوردن میان وعده های مصنوعی مانند چیپس ، چیپس و ذرت بو داده ، ذرت مکزیکی و انواع سس های سفید و قرمز خودداری کنید.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین